Wirestaff Oy

Tilaustarjoilijoita pikkujoulukauteen

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 19.09.2024, 9:00
  • Haku päättyy 29.09.2024, 23:59
  • 29.09.2024, 23:59

Tilaustarjoilijoita pikkujoulukauteen

Etsitkö työtä, jossa pääset haastamaan itseäsi ja oppimaan uutta? Haluatko työskennellä nuorekkaissa ja viihtyisissä ravintoloissa? Haemme nyt hyvän asenteen omaavia tarjoilijoita pääkaupunkiseudun trendikkäimpiin ravintoloihin pikkujoulukaudelle 2024!

Etsimämme henkilöt

Etsimme reippaita, iloisia ja oma-aloitteisia tarjoilijoita, joilla asiakaspalvelu on veressä. Etsimällämme tarjoilijoilla olisi hyvä olla vähintään vuoden verran aiempaa tilaustarjoilijan työkokemusta, sujuva suomen kielen taito sekä positiivinen asenne työntekoon. Edellytämme työssä täysi-ikäsyyttä. Katsomme eduksi, jos sinulta löytyy anniskelupassi sekä hygieniapassi.

Työtehtävät

Työtehtäväsi tilaustarjoilijana sisältävät juoma- ja ruokatarjoilua yksityis- ja yritystilaisuuksissa, asiakaspalvelua, sekä yleisestä siisteydestä huolehtimista. Halutessasi voit tehdä myös lisävuoroja à la carten puolella.

Työajat

Tämä työ on keikkatyötä, eli pääset valitsemaan juuri sinulle sopivat vuorot applikaatiostamme.

Aloitus ja palkkaus

Aloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan. Tarjoamme sinulle aina osaamistasi vastaavan, kilpailukykyisen palkan.

Kiinnostuitko?

Mahtavaa, hae mukaan jengiin! Hakemuksen voit jättää linkin takaa: http://wirestaff.likeit.fi/apply/14957239.

Lisätietoja

Sanni Vennola

sanni.vennola@wirestaff.fi

Tähän kyseiseen työhön vaaditaan suomen kielen taitoa. Englannin kielisenä hakijana olet lämpimästi tervetullut hakemaan muita WireStaffin avoimia tarjoilijan sekä ravintola-apulaisen työpaikkoja.

Fluency in the finnish language is required for this particular job. As an english-speaking applicant, you are warmly welcome to apply for other open positions to a waiter or restaurant assistant at WireStaff.

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.