Bolt.Works Oy

Kiinteistöhuoltaja viikonloppuvuoroihin, Jyväskylä

  • Sijainti Keski-Suomi
  • Julkaistu 19.09.2024, 16:23
  • Haku päättyy 13.10.2024, 23:00
  • 13.10.2024, 23:00

Kiinteistöhuoltaja viikonloppuvuoroihin, Jyväskylä

Kiinnostaako sinua kiinteistönhoito ja etsit osa-aikaista työtä viikonlopuille?

Haemme nyt asiakkaallemme useaa kiinteistöhoitajaa osa-aikaiseen viikonlopputyöhön Jyväskylään. Töitä on viikonloppuisin, joten ne sopivat hyvin esimerkiksi opiskelujen oheen.

Tehtävänä on hoitaa suurempien kiinteistöjen, pääasiassa liikekiinteistöjen ulkoalueita viikonloppuaamuisin. Työtehtäviin kuuluu mm. roska-astioiden tyhjennykset sekä roskien siistiminen talvella lisäksi käsilumityöt sekä hiekoitukset.

Tehtävissä edellytetään ajokorttia, oma-aloitteista työotetta sekä luotettavuutta. Aikaisempi kokemus kiinteistönhuollon tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Työvuorot ovat lauantaisin ja sunnuntaisin n. klo 04-08. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä ja jatkuvat kevääseen saakka. Haemme tehtäviin useita henkilöitä, joten jos et pysty sitoutumaan kaikkiin viikonloppuihin, voit silti hakea tehtävää, jaksotamme vuoroja soveltuville tekijöille.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa pian! Lisätietoja voit kysyä: Eveliina Talvitie nro 0505218985 arkisin klo 9-15.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 01.10.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:4
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!