Bolt.Works Oy

Konekuski lumenauraukseen, Jyväskylä

  • Sijainti Keski-Suomi
  • Julkaistu 19.09.2024, 16:31
  • Haku päättyy 30.11.2024, 23:00
  • 30.11.2024, 23:00

Konekuski lumenauraukseen, Jyväskylä

Etsimme tulevan talven lumen aurauksiin osaavia konekuskeja.

Tehtävänäsi on lumien auraustyöt kiinteistöjen piha-alueilla sekä kävelyteillä.

Sinulta odotetaan aiempaa kokemusta vastaavasta työstä. Koulutustausta alalta lasketaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan koneenkäyttökokemuksen lisäksi myös huolellisuutta ja tarkkuutta sekä valmiutta itsenäiseen työhön ja aikaisiin aamuvuoroihin.

Edellytyksenä myös:

-Suomen kielen taito
-Vähintään 18 vuoden ikä
-B-ajokortti

Työtä on tarjolla koko talvikauden ajaksi. Työhön kutsutaan tarvittaessa lumitilanteen mukaan. Eli työajat vaihtelevat ympäri vuorokauden ja viikonlopputyöt ovat myös mahdollisia.

Mikäli kiinnostuit, hae pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivan kuskien löytyessä!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 04.11.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!