K-ryhmä

Myyjä/osastovastaavien tuuraaja (30 h/vko) K-Citymarket Keminmaa

  • Sijainti Keminmaa
  • Julkaistu 19.09.2024, 15:30
  • Haku päättyy 06.10.2024, 3:00
  • 06.10.2024, 3:00

Myyjä/osastovastaavien tuuraaja (30 h/vko) K-Citymarket Keminmaa

Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja haluat työskennellä ruokatuotteiden parissa? K-Citymarket Keminmaalla tarjoamme alueen parasta palvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan.

K-Citymarket Keminmaa on perinteikäs hypermarket Meri-Lapissa 4-tien varressa ja tunnettu asiakkaita sykähdyttävästä palvelusta sekä alueen laajimmasta valikoimasta. Uudistamme kaupan kokonaisuudessaan vuoden 2024 aikana.

Etsimme elintarvikeosastolle vakituiseen työsuhteeseen kaupan alan moniosaajaa 30 h/vko. Päivittäisiä työtehtäviäsi ovat mm. kuormien käsittely, esillepanojen rakentaminen, kauppakunnosta huolehtiminen sekä myynti- ja asiakaspalvelutehtävät. Tehtävää on mahdollista muokata huomioiden aikaisempi työkokemuksesi ruokakaupassa ja tehtävään voi lisäksi kuulua esimerkiksi osastovastaavien tuurauksia.

Töitä tehdään aamu- ja iltavuorossa arkisin ja viikonloppuisin. Kaupanalan työkokemus ja kokemus Keskon järjestelmistä katsotaan eduksi. Arvostamme paineensietokykyä sekä tarkkaa, tehokasta ja huolellista työskentelyotetta. Ruokakaupassa työskentely on fyysistä, joten hyvä fyysinen kunto on eduksi.

Toivomme sinulta:
– aiempaa kokemusta kaupan alan työtehtävistä – iloista asiakaspalveluasennetta – oma-aloitteisuutta – reipasta työtahtia – kykyä toimia tiimissä – paineensietokykyä – vähintään 18 vuoden ikää – suomen kielen taitoa – hygieniapassia – valmiutta tehdä vuorotyötä
Tarjoamme sinulle:
– paikkakunnan parhaan asiakaskunnan – työtäsi tukevat työkaverit ja kauppiaat – monipuolisen työn, jossa mahdollisuus kehittyä kaupan alan ammattilaiseksi – TESin mukaisen palkkauksen – K-ryhmän henkilökuntaedut sekä talon omat etuudet – mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse 6.10. mennessä osoitteeseen susanna.kallioinen@citymarket.fi. Haastattelut aloitetaan jo haluaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias susanna.kallioinen@citymarket.fi / 044-974 8081

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 30-0 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

K-ryhmä

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset – niin kaupoissa kuin toimistoilla.