Wirestaff Oy

Laatuinsinööri

  • Sijainti Akaa
  • Julkaistu 19.09.2024, 0:00
  • Haku päättyy 02.10.2024, 0:00
  • 02.10.2024, 0:00

Laatuinsinööri

Etsimme nyt pirkanmaalaisen asiakkaamme palvelukseen Laatuinsinööriä.

Laatuinsinöörin tehtävässä pääset ottamaan monipuolisesti vastuuta henkilöstön koulutuksesta sekä organisaation laatujärjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä. Toimit avainasemassa näihin liittyvien toimenpiteiden soveltamisessa yrityksen eri toimintoihin. Tehtävässäsi tulet toimimaan mm. HACCP- sekä BRC- järjestelmien parissa.

Tehtäviisi kuuluvat yleisimmät laatu-asioihin liittyvät toimenpiteet kuten henkilöstön koulutus, auditoinnit, katselmukset sekä mahdollisten poikkeamien selvitystehtävät. Seuraat aktiivisesti laatustandardeja ja ylläpidät järjestelmää niiden mukaisesti. Pääset myös mukaan hoitamaan tulevaisuuden rekrytointeja. Matkapäiviä kotimaassa kertyy 1-2 kuukaudessa ja etätöitä voi sovittaa työkuvioihin jonkin verran.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta soveltuvaa teknisen alan AMK-tutkintoa sekä kokemusta laatuasioiden ylläpidosta ja kehittämisestä. Eduksesi katsomme kokemuksen elintarvikealalta sekä ymmärryksen pakkausmateriaaleista sekä -koneista. Kouluttajana olet innostava tsemppari ja osaat ohjata ihmisiä laatuajatteluun. Sinulla on ajantasaiset It- taidot ja puhut sujuvasti sekä suomea että englantia. Tehtävää voidaan muokata osaamisesi ja mielenkiinnon kohteittesi mukaan. 

Asiakkaamme tarjoaa mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden laatuasioiden parissa. Mikäli tunnistit itsesi edellisestä, laita pikaisesti hakemusta tulemaan. Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä Hannalta joko sähköpostitse hanna.heikkila-collin@wirestaff.fi tai puhelimitse 044 901 6902 ma-to klo 12:00-14:00.

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.