Pirkanmaan hyvinvointialue

Sosiaalityöntekijä, lasten oikeuspsykiatria, Tampere

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 19.09.2024, 12:52
  • Haku päättyy 10.10.2024, 23:59
  • 10.10.2024, 23:59

Sosiaalityöntekijä, lasten oikeuspsykiatria, Tampere

Lasten oikeuspsykiatrian yksikössä tutkitaan alle 18-vuotiaisiin lapsiin ja nuoriin kohdistuneita seksuaaliväkivallan sekä fyysisen ja henkisen väkivallan epäilyjä. Tutkimukset ovat osa esitutkintaa ja ne tehdään poliisin, syyttäjän tai tuomioistuimen virka-apupyynnön perusteella. Toimintaa ohjaa laki lapseen kohdistuneen seksuaali- ja pahoinpitelyrikoksen selvittämisen järjestämisestä. Taysin lasten oikeuspsykiatrian yksikkö palvelee Pirkanmaan, Kanta-Hämeen ja Etelä-Pohjanmaan alueita. Lasten oikeuspsykiatrian yksikkö sijaitsee Taysin Kaupin kampusalueella, ja työsuhteen alkaessa sosiaalityöntekijän tehtäväalueena on lasten oikeuspsykiatria.

Sosiaalityöntekijänä toimit moniammatillisen työryhmän jäsenenä oman ammattialasi edustajana. Koordinoit ja osallistut virka-apuun liittyvään monialaiseen viranomaisyhteistyöhön, muun muassa olet mukana laatimassa lausuntoja esitutkintaa sekä haitan arviota varten. Osallistut konsultaatioihin vastaamiseen yhdessä työryhmän kanssa sekä selvität ja koordinoit perheiden tarvitsemaa psykososiaalista tukea.

Yksikön työryhmä on moniammatillinen, ja siihen kuuluu erikoislääkäreitä, sairaanhoitajia, sosiaalityöntekijöitä, psykologeja sekä sihteereitä. Tehtävässä on mahdollisuus tehdä myös etätyötä.

Voit hakea tehtävää, mikäli olet laillistettu sosiaalityöntekijä (sosiaalihuollon ammattihenkilölaki 817/2015). Arvostamme monipuolista sosiaalityön osaamista, kehittämismyönteistä työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työ edellyttää kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn. Kokemus lasten ja perheiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä, lastensuojelusta, terveydenhuollon sosiaalityöstä sekä perheoikeudellinen osaaminen on tehtävän kannalta hyödyllistä, mutta ei kaikilta osin välttämätöntä. Asiat ovat opittavissa ja moniammatillinen työyhteisö, esihenkilö ja sosiaalityön kollegat ovat tukenasi.

Tuemme osaamisen jatkuvaa kehittämistä muun muassa kouluttautumisen kautta. Lisäksi saat käyttöösi Pirkanmaan hyvinvointialueen kattavat henkilöstöedut, kuten vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla sekä työnantajan lounasedun.

Lisätietoja tehtävästä:
• Työ on kokoaikaista päivätyötä
• Koeajan kesto on kuusi kuukautta.
• Alaikäisten kanssa työskentelemään valittavan henkilön tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote.
• Sinulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys.

Vahvista tiimimme tekemää tärkeää työtä asiantuntijuudellasi, ja jätä hakemus Kuntarekryssä!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka Tehtäväkohtainen palkka on 3579,34 € / kk.
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Lisätietoja tehtävästä antavat:
Vastaava sosiaalityöntekijä Sari Intonen p. 050 306 5489 ja johtava sosiaalityöntekijä Anni Vanhala p. 050 550 4482
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä.

Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena?