Terveystalo

Plastiikkakirurgi, Hyvinkää

  • Sijainti
  • Julkaistu 19.09.2024, 12:42
  • Haku päättyy 31.10.2024, 2:00
  • 31.10.2024, 2:00

Plastiikkakirurgi, Hyvinkää

Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme Plastiikkakirurgia Hyvinkäälle. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä työ plastiikkakirurgina Hyvinkäällä pitää sisällään?

Etsimme nyt kokenutta ja motivoitunutta plastiikkakirurgia vahvistamaan Hyvinkään yksikköämme. Tehtäväsi keskiössä ovat yksityisasiakkaat, vakuutuspotilaat ja työterveyden konsultaatioihin vastaaminen. Tarjoamme monipuolisen työympäristön, jossa pääset hyödyntämään asiantuntemustasi niin vastaanottotoiminnassa kuin leikkauksissa ja toimenpiteissä.

Työtehtävät koostuvat ajanvarauksellisesta vastaanottotyöstä, jossa arvioit potilaiden tarpeita ja teet yksilöllisiä hoitosuunnitelmia varmistaen parhaan mahdollisen hoitopolun jokaiselle potilaalle. Plastiikkakirurgina pääset tekemään monenlaisia toimenpiteitä ja leikkauksia, joista tyypillisimpiä yksikössämme ovat:
– Kasvojen alueen luomien ja pattien poistot – Yläluomileikkaukset – Kevyt rasvaimu paikallispuudutuksessa – Pistoshoidot – Muut kasvojen alueen toimenpiteet
Toimipisteessämme on päiväkirurginen leikkaussali, jossa työskentelee eri kirurgian aloihin erikoistunutta hoitohenkilöstöä. Työpäivien rakenne, kesto, vastaanottoaikojen pituus ja potilasryhmät ovat täysin räätälöitävissä juuri sinun toiveitasi myötäillen. Tällä hetkellä Hyvinkäällä etsimme vastaanottajia aukioloaikojemme mukaan, eli arkipäiviin, arki-iltoihin ja viikonloppuihin. Työ voidaan sovittaa sinun arkeesi sopivaksi. 

Meillä päivittäistä työtäsi helpottaa ja tukee oma nimetty lääkäriasiakkuusvastaavasi Mirja. Mirja tukee sinua arkesi suunnittelussa, huolehtii perehdytyksestäsi Terveystaloon, järjestelmiimme ja toimipisteeseen. Mirja varmistaa että arkesi on sujuvaa ja voit keskittyä ydinosaamiseesi.

Voit työskennellä joustavasti osa- tai kokoaikaisesti, työsuhteessa tai ammatinharjoittajana. Autamme sinua tarvittaessa sopivan työskentelymallin valinnassa ja annamme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen palkan tai vuokraprosentin suhteen.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

– Mahdollisuuden työskennellä monipuolisessa ja asiakaslähtöisessä ympäristössä. 

– Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa.
– Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön – niin etänä kuin kivijalassakin.
– Kollegaverkoston ja erittäin sujuvan konsultointiväylän kaikilla lääketieteen erikoisaloilla – ainoana yksityisenä toimijana Suomessa.
– Ura-asiantuntijan ja oman lääkäriasiakkuusvastaavan tuen työarkeen sekä ammatilliseen kehittymiseen.

Mitä toivomme sinulta?
– Laillistettua plastiikkakirurgin tutkintoa ja erityisosaamista toimenpiteissä – Vahvaa asiakaspalveluasennetta ja kykyä kohdata erilaisia asiakkaita ammattitietoisesti – Hyviä viestintätaitoja ja kykyä työskennellä tiimissä.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta tai ole yhteydessä ura-asiantuntija Topi Manniseen topi.manninen@terveystalo.com tai 0504081001 ja suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva kokonaisuus.

Tervetuloa Terveystaloon!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Muu
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Terveystalo

Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin yksityinen terveyspalveluyritys ja johtava toimija työterveydessä Pohjoismaissa. Tarjoamme monipuolisia perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja hyvinvoinnin palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille sekä julkiselle sektorille. Terveystalon digivastaanotto palvelee ajasta ja paikasta riippumatta 24/7. Terveyden ja hyvinvoinnin palveluja tarjoaa myös yli 370 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Ruotsissa tarjoamme työterveyden palveluita 152 toimipaikassa. Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu yhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus.

Vuonna 2023 Suomen Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta ja asiakaskäyntejä tehtiin noin 7,6 miljoonaa, joista noin kolmannes toteutui etäkanavissa. Terveystalossa työskentelee yhteensä yli 15 500 terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaista. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen työn liiton jäsen.

Terveystalo on savuton työpaikka.