Pirkanmaan hyvinvointialue

Lähihoitajan sijaisuus, Kotikylä, Lempäälä

  • Sijainti Lempäälä
  • Julkaistu 19.09.2024, 10:22
  • Haku päättyy 03.10.2024, 23:59
  • 03.10.2024, 23:59

Lähihoitajan sijaisuus, Kotikylä, Lempäälä

Kotikylä on Lempäälässä sijaitseva 22-paikkainen ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö kehitysvammaisille. Kotikylä koostuu kahdesta ryhmäkodista, Kiitokselasta ja Nukosta. Henkilökuntaa Kotikylässä on vakituisesti yli 20, joista suurin osa lähihoitajia, mutta myös sairaanhoitajia ja hoiva-avustajia.

Lähihoitajan tehtävänä on mahdollistaa asukkaille mielekäs ja turvallinen arki, avustaen niin perushoidossa, ruokailuissa kuin monipuolisen vapaa-ajan suunnittelussa. Tehtävässäsi keskeistä on kohdata asukkaat tasavertaisina yksilöinä, tukien heidän toimintakykyään, osallisuuttaan ja itsemääräämisoikeuttaan. Lisäksi vahvistat vuorovaikutusta ja kommunikaatiota niin, että jokainen voi elää juuri omannäköistä, hyvää elämää.

Mitä tarjoamme sinulle?
– Perehdytämme sinut tehtävään ja sinulla on osaava, ammattitaitoinen tiimi tukenasi.
– Mahdollisuuden suunnitella työpäivän sisältöä vahvuuksiesi ja mielenkiinnonkohteidesi mukaisesti – päivän aikana voidaan vaikkapa askarrella, leipoa tai käydä retkellä!
– Saat käyttöösi kattavat Pirkanmaan hyvinvointialueen henkilöstöedut: vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun sekä lounasedun Epassilla.
– Virkisty vapaalla ry:n toimintaa https://virkistyvapaalla.fi/ ja tyhy-toimintaa.
– Työterveyshuollon palvelut.
Tutustu palkkaukseen ja henkilöstöetuihimme tarkemmin: https://www.pirha.fi/tietoa-meista/toihin-meille/palkkaus-ja-henkilostoedut.

Mitä toivomme sinulta?
– Olet nimikesuojattu lähihoitaja tai perushoitaja (sosiaalihuolto)
– Kokemusta kehitysvammatyöstä
– Kokemusta perushoidosta, koska osa asukkaista ovat jo ikääntyviä
– Sinulla on suoritettuna hygieniapassi ja lähihoitajan LOVe-lääkehoidon verkkotestit, jotka on mahdollista suorittaa myös työpaikalla työsuhteen alkaessa.

Sijaisuuden aloitus on sopimuksen mukaan, ja sijaisuuden kesto on 17.8.2025 asti. Työsuhde on kokoaikatyö, kolmivuorotyö. Tehtävän koeaika on puolet työsuhteen kestosta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta.

Kiinnostuitko? Kysy rohkeasti lisää tai jätä hakemuksesi Kuntarekryssä! Käytössämme on kevyt hakulomake.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka 2454,48 €/kk + työehtosopimuksen mukaiset lisät
Työskentelyaika:Jaksotyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Palveluvastaava Kia Häggblom p. 044 780 5723 tai kia.haggblom@pirha.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä.

Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena?