Transval

Äänikeräilijöitä Vantaan Voutilaan

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 19.09.2024, 11:56
  • Haku päättyy 25.09.2024, 0:00
  • 25.09.2024, 0:00

Äänikeräilijöitä Vantaan Voutilaan

Etsimme äänikeräilijöitä sesonkiin Vantaalle!

Oletko motivoitunut ja oppimishaluinen logistiikasta kiinnostunut tekijä? Me etsimme määräaikaisia varastotyöntekijöitä Vantaan Voutilaan! Työtehtävät koostuvat pääosin äänikeräilystä, mahdollisesti myös pakkaamon ja vastaanoton tehtävistä sekä muista logistiikan töistä. Äänikeräilyssä kerätään erilaisia tuotteita kuulokkeiden ohjaamana ja käytössä on keräilytrukki, jonka ajamiseen tarjoamme hyvän perehdytyksen. Hyvän tekemisen meiningin, huumorin ja luotettavuuden lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, mutta tässä työssä pärjää loistavasti myös oppimishaluisella ja työtä pelkäämättömällä asenteella!

Työpaikka on Transvalin Logistiikkakeskuksessa Vantaan Voutilassa, lähellä Aviapoliksen juna-asemaa. Työvuorot sijoittuvat maanantain ja sunnuntain välille aamu- sekä iltavuoroon kello 06:00-22:00, ja arvostamme joustavuutta työvuorojen suhteen. Työsopimuksen takuutunnit ovat keskimäärin 22,50 h/vk, mutta pystythän tarvittaessa työskentelemään viitenä päivänä viikossa tuotannon tarpeiden mukaan.

Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä lokakuun aikana ja jatkuvat jouluun saakka, jonka jälkeen myös jatko on mahdollinen. Palkkaus määräytyy kaupan (varasto) työehtosopimuksen mukaan ja perustuu työntekijän logistiikka-alan kokemukseen, alkaen 12,95 €/h.

Kerrothan hakemuksessasi, jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta logistiikan alalta tai vastaavista työtehtävistä. Työn luonteen vuoksi edellytämme hakijoilta täysi-ikäisyyttä ja hyvää fyysistä kuntoa.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:

– Oppimishaluista asennetta

– Itseohjautuvuutta

– Tehokasta työotetta

– Hyvää suomen kielen taitoa

– Joustavuutta työvuorojen suhteen

– Hyvää fyysistä kuntoa

Tarjoamme sinulle:

– Työhyvinvointisäätiön palvelut, konserttilippuja ja huvipuistopäiviä

– Laadukkaat työvaatteet

– Alennuksia ja etuja myös kumppaneilta

– Reilut työkaverit ja turvallinen työympäristö

– Epassi sopimusruokailut

– Kulttuuri-, liikunta- ja hierontaedun

Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän rohkeasti hakemuksesi jo tänään!

rekrytointi@transval.fi

Arvostamme työyhteisössä monimuotoisuutta, yhdenvertaisuutta ja mukaanottamista. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa ja tuotantotiloissa eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 3 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on 30 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Huolehdimme henkilöstömme jatkuvasta kehittämisestä mm. logistiikkaosaamisen, turvallisuuden ja esihenkilötyön osalta. Laitathan hakemusta tulemaan, oletpa sitten raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Tule Transvalille ja pääset tekemään merkityksellistä työtä osana Posti konsernia monimuotoisessa työympäristössä, jossa on paljon erilaisia uramahdollisuuksia myös tulevaisuutta ajatellen! [www.transval.fi](https://eur02.safelinks.protection.outlook.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.transval.fi%2F&data=05%7C01%7CNiina.Lahti%40transval.fi%7Ca61fc00bd773453721b008db9d73f09a%7C88d417d895eb427b8828c46c9129de97%7C0%7C0%7C638276893495316969%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C3000%7C%7C%7C&sdata=lyIou870n07yRJSusDyfZH9RBMKUSgLO4uCchNP5kVk%3D&reserved=0)

Transval

Sähköposti: rekrytointi@transval.fi Sijainti: Vantaa

Työsuhde:Toimeksianto Rekrytointitoimeksianto:
Työtunnit:Osa-aikainen 22-37 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Vuorotyö
Paikkoja:5
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: