Joensuun Vesi

Kehitysinsinööri

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 21.09.2024, 0:00
  • Haku päättyy 20.10.2024, 12:00
  • 20.10.2024, 12:00

Kehitysinsinööri

Joensuun Vesi hakee jätevedenpuhdistamoille vakituiseen työsuhteeseen kehitysinsinööriä.

Kehitysinsinöörin tehtävät koostuvat jätevedenpuhdistamoiden toimintojen kehittämisestä, toki yhteistyössä muiden kanssa. Työ puhdistamoiden toiminnan jatkuvassa parantamisessa on kehittämiskohteiden tunnistamista ja aikatauluttamista, ratkaisuvaihtoehtojen selvittelyä ja vertailua sekä projektien läpiviemistä. Myös raportointiasiat kuuluvat työnkuvaasi. Riskienhallinta ja työturvallisuus ovat myös tärkeitä osasia työssäsi.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja tehdä yhteiskunnan ja ympäristön kannalta merkityksellistä työtä. Tukenasi ovat ammattitaitoiset kollegat ja koko organisaatiomme osaaminen. Viihtymisen varmistamiseksi panostamme hyvään yhteistyöhön ja selkeisiin vastuisiin.

Tehtävän menestykselliseen hoitamiseen tarvitset prosessi-, kunnossapito- tai konetekniikan osaamista. Eduksi katsotaan kokemus tuotantolaitosten kunnossapidosta, automaation tuntemisesta sekä tietokantaosaaminen (käytössä MySQL). Tehtävän hoitamiseen tarvitaan hyvä suomen kielen taito ja vähintään B-luokan ajokortti. Tarvitset työssäsi hyvää Ms Office-sovellusten osaamista, pääasiassa Excelin käyttöä.

Lue lisää ja hae 20.10.2024 klo 12 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

Lisätietoja (arkisin klo 7–15): Käyttöpäällikkö Pasi Kakkonen, 050 562 6870, pasi.kakkonen@joensuu.fi

Joensuun Vesi

Osaamisalue: , ,