Palmia Oy

Vartijoita suurlähetystökohteeseen Helsinkiin

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 19.09.2024, 11:00
  • Haku päättyy 13.10.2024, 23:59
  • 13.10.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Vartijoita suurlähetystökohteeseen Helsinkiin

Sinä turvallisuusalan ammattilainen, kaipaatko uusia haasteita? Kiinnostaako työ toisen valtion diplomaattisessa edustajalaitoksessa?

Etsimme asiakaspalveluhenkisiä, jo kokemusta kartuttaneita vartijoita työskentelemään mielenkiintoiseen ja monipuoliseen suurlähetystö-ympäristöön.

Työtehtävät

Suurlähetystön vartijana työskentelet korkean turvallisuustason toimintaympäristössä. Olet tärkeässä osassa kohteen päivittäisen turvallisuuden varmistamisessa ja loistavan asiakaspalvelukokemuksen tuottamisessa. 

Tämä moninainen pesti painottuu turvatarkastuksiin, kulunvalvontaan ja vieraiden vastaanottamiseen. Paikka on vakituinen ja kokoaikainen. Vaihtelevat työvuorot sisältävät virkatuntien lisäksi myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Kohde sijaitsee Helsingissä.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän mielenkiintoisessa työympäristössä. Pääset osaksi osaavaa porukkaa, jossa vastuusi ja työnkuvasi kehittyvät yhdessä osaamisesi rinnalla.

Tämän tehtävän peruspalkka:

  •  2064,05 €/kk

Peruspalkan lisäksi maksamme mahdolliset kokemusvuosilisät: viiden vuoden vastaavasta työkokemuksesta (5%) ja 10 vuoden vastaavasta työkokemuksesta (10%), sekä ilta-, yö- ja viikonloppulisät. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta (AVAINTES).

Tarjoamme työsuhde-etuna Epassin, jota voit käyttää työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Millaista tyyppiä etsimme?

Tämä tehtävä on kuin tehty sinulle, mikäli sinulla on voimassa oleva vartijakortti ja vähintään kolmen vuoden kokemus vartiointialan tehtävistä. Toivomme sinun olevan asiakaspalveluhenkinen, ja omaavan sujuvan suomen ja englannin kielen taidon.

Turvatarkastuskokemus on ehdottomasti eduksesi. Toivomme löytävämme tehtävään paineensietokykyisen ja oma-aloitteisen vartijan, joka viihtyy itsenäisissäkin tehtävissä.

Kiinnostuitko?

Hienoa! Hae heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työssä voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesihenkilö Juha Kuisma numerosta 040 487 9431. Juhan tavoitat parhaiten arkisin klo 10-14 välillä.

Voit myös tutustua meihin tarkemmin tsekkaamalla Työnantajalupauksemme sekä Turvallisuuspalvelut työpaikkana.

Osaamisalue:

Palmia Oy

Palmia

Olemme suuri siivous-, kiinteistö-, turvallisuus- ja ruokapalveluja tarjoava yritys. Työllistämme yli 2 400 ammattilaista 50 eri kansallisuuden voimin. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat, yhteisöt ja yritykset. Palvelemme mm. toimistotiloissa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, taloyhtiöissä, sairaaloissa, vanhusten palvelutaloissa lounasravintoloissa, juhlatiloissa, yleisötapahtumissa, liikennevälineissä - kaikkiaan yli 1 000 kohteessa eri puolilla eteläisessä Suomessa.

Palmia on tyytyväisten ihmisten työpaikka.

  • Me palmialaiset teemme tärkeää työtä - me luomme asiakkaillemme sujuvampaa, turvallisempaa, viihtyisämpää ja maistuvampaa arkea joka päivä. Uskomme, että tyytyväiset työntekijät tekevät tyytyväisen asiakkaan. Siksi haluamme panostaa hyvinvointiisi ja viihtymiseesi palmialaisena!
  • Meillä pääset osaksi kouluttavaa, kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa avautuu urapolkumahdollisuuksia säännöllisesti.

Tarjolla sinun elämäntilanteeseesi sopivia töitä!

  • Meillä avautuu jatkuvasti mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä arjen sankarin palvelutyöstä esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Meillä voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai vaikka keikkailla!
  • Käytössämme on Avainta-työsopimus, jossa on keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut.