K-ryhmä

Myyjä (30-37,5 h/vko) K-Market Pasaati, Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 19.09.2024, 7:02
  • Haku päättyy 01.10.2024, 3:00
  • 01.10.2024, 3:00

Myyjä (30-37,5 h/vko) K-Market Pasaati, Helsinki

Haemme tiimiimme asiakaspalvelusta ja myyntityöstä innostuvaa reipasta työntekijää. Työ edellyttää että pystyt tekemään kaikkia kaupan vuoroja (aamu, ilta ja viikonloppu).

Tehtäviin kuuluu kaikki kaupan työt, eli sinulta onnistuu hevin hoitaminen, paistopiste, hyllytys ja kassa. Meiltä löytyy myös laaja pakettipalvelujen tarjonta kassalta (Matkahuolto, Schenker ja UPS), niiden osaaminen katsotaan eduksi. Kokemus kaupan alalta katsotaan muutenkin eduksi, mutta sitä ei edellytetä hakijalta.

K-Market Pasaati sijaitsee Itä-Pasilassa, erittäin hyvien kulkuyhteyksin varrella. Kauppamme on iso K-Market ja meidät tunnetaan hyvästä asiakaspalvelusta, runsaasta valikoimasta sekä kattavista lisäpalveluista. Tulet olemaan meillä erittäin tärkeässä asemassa, kun luomme asiakkaillemme entistä parempaa lähikauppaa!

Tarjoamme sinulle: – Monipuolisen työn – Vastuullisen ja luotettavan työnantajan – Mukavan työympäristön parhailla työkavereilla! – Mahdollisuuden edetä alalla – Keskon henkilökuntaedutOdotamme sinulta: – Parasta asiakaspalvelua! – Reipasta, iloista ja joustavaa asennetta – Hyvää vuorovaikutustaitoa ja tiimihenkeä – Oma-aloitteisuutta. Älä pelkää epäonnistumista! – Intohimo kaupan alaa kohtaanHaastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan erikseen. Työsuhde alkaa heti, tai sopimuksen mukaan.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen olli.forssen@k-market.com 1.10.2024 mennessä

Lisätietoa antaa kauppias Olli Forssen, olli.forssen@k-market.com.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 28-0 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

K-ryhmä

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset – niin kaupoissa kuin toimistoilla.