Bolt.Works Oy

Myyjä Fonum Kemi, Kemi

  • Sijainti Kemi
  • Julkaistu 18.09.2024, 20:44
  • Haku päättyy 31.10.2024, 23:00
  • 31.10.2024, 23:00

Myyjä Fonum Kemi, Kemi

Etsimme asiakasyrityksellemme Fonumille myyjää puhelinhuoltoon Kemin toimipisteeseen.

Onko sinulla aito halu auttaa asiakkaita ja ratkaista heidän haasteitaan? Oletko täynnä myyntienergiaa ja saat virtaa asiakaskohtaamisista? Oletko kätevä käsistäsi ja innostut tarkkuutta vaativista tehtävistä? Jos tämä kuvaus sopii sinuun, niin lue lisää! Tässä tehtävässä voit vaikuttaa palkkaukseesi omalla työpanoksellasi. Et tarvitse aiempaa kokemusta pienelektroniikan korjaamisesta, sillä opetamme sinulle kaiken tarvittavan työssä menestyäksesi.

Haemme Kemin Fonumille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen osa-aikaista työntekijää. Päivittäisiin tehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, puhelimien korjaus ja myynti sekä lisätarvikkeiden ja liittymien myynti. Työ sopii myös hyvin opiskelijalle.

TÄSSÄ DUUNISSA ONNISTUMISEN TÄRKEIMMÄT RAKENNUSPALIKAT:
– Ihmisten parissa työskentely ja myyntitilanteet tuovat sinulle hyvän fiiliksen
– Suoriudut hyvin tarkkuutta vaativista tehtävistä
– Siisteys ja järjestelmällisyys
– Positiivinen asenne ja into oppia uutta
– Hyviä tiimityötaitoja ja halua kehittyä tiimin jäsenenä
– Valmius työskennellä eri pisteillä tarpeen vaatiessa

MITÄ TÄMÄ DUUNI TARJOAA SINULLE?
– Rento ja innostava työilmapiiri, oman tiimin tarjoama tuki
– Kaupan TES:n mukainen palkkaus, jonka lisäksi aktiivisella työpanoksella on mahdollista yltää jopa 50 euron tuntiansioon
– Tuki osaamisen kehittämiseen
– Sovittavissa olevat työtunnit, jotka ajoittuvat myymälän aukiolojen mukaan
– Mahdollisuus edetä yrityksen sisällä erilaisiin rooleihin oman kiinnostuneisuuden ja roolissa menestymisen pohjalta

Toistaiseksi voimassa oleva osa-aikainen työsuhde (minimi 15h / viikko) suoraan Fonumille. Aloitus mahdollisimman pian.

Fonum on kotimainen puhelimien korjaukseen, kierrätykseen ja käytettyjen puhelinten myyntiin keskittynyt moderni, ketterä ja vastuullinen toimija. Tarjoamme asiakkaillemme helpotusta kiireiseen arkeen fiksuun hintaan. Puhelinhuoltojen ja käytettyjen puhelimien lisäksi saat meiltä kattavan valikoiman lisätarvikkeita ja asiantuntijoidemme avun kaikkiin puhelimiin liittyviin kysymyksiin verkossa ja myymälöissä Helsingistä Rovaniemelle.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 19.09.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: , , ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!