Adecco Finland Oy

Kokoonpanotyöntekijöitä KONE:lle

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 18.09.2024, 14:36
  • Haku päättyy 03.10.2024, 23:59
  • 03.10.2024, 23:59

Kokoonpanotyöntekijöitä KONE:lle

Etsimme asiakkaallemme KONE Industrialille työntekijöitä Hyvinkään hissitehtaan kalustuskokoonpanoon!

TYÖNKUVA
Työt alkavat nopealla aikataululla ja kestävät sopimuksen mukaan ainakin vuoden loppuun saakka ja mahdollisesti pidempäänkin. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin kahdessa vuorossa. Tehtäviisi kuuluvat erilaiset mekaaniset kokoonpanotehtävät eri työpisteillä vaihdellen.

MITÄ TOIVOMME SINULTA
Tässä tehtävässä et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä reippaalla, työtä tekevällä asenteella pääset jo pitkälle! Etuna tehtävään perehtymisessä kuitenkin on, jos sinulle on jo kertynyt kokemusta vastaavista tehtävistä, tai olet kouluttautunut esimerkiksi kone- ja metallitekniikan tai sähkötekniikan pariin. Etua on myös esimerkiksi harrastuneisuudesta autojen pariin.

Työssäsi olet huolellinen ja tarkkuutta vaativat tehtävät eivät sinua haittaa. Ennen kaikkea tehtävässä tarvitaan hyvää asennetta ja motivoitunutta työskentelyotetta!

MITÄ TARJOAMME
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan sekä mahdollisuuden kartuttaa osaamistasi menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.

OTA YHTEYTTÄ
Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 3.10.2024. Liitä mukaan myös CV ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Kaisa Eerola puh 040 546 3186 tai kaisa.eerola@adecco.fi .

Tsemppiä hakuun!

Avainsanat: kokoonpano, kokoonpanotyöntekijä, mekaaninen kokoonpano, asennus, metalliala, Hyvinkää, Uusimaa, vuorotyö, kokoaikatyö

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:3
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: