Aton Oy

Toimistosiivooja

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 18.09.2024, 13:01
  • Haku päättyy 02.10.2024, 0:00
  • 02.10.2024, 0:00

Toimistosiivooja

Etsimme ammattitaitoista ja motivoitunutta toimistosiivoojaa liittymään osaavaan tiimiimme. Työtehtävät sisältävät toimistotilojen monipuoliset siivous- ja ylläpitotyöt. Toimistosiivoojana vastaat tilojen päivittäisestä siisteydestä ja hygieniasta, varmistaen, että asiakkaidemme työympäristöt pysyvät viihtyisinä ja turvallisina. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa:

*Lattioiden puhdistus ja imurointi
*Pölyjen pyyhintä ja pintojen puhdistus
*Saniteettitilojen, keittiöiden ja taukotilojen siivous
*Roskien lajittelu ja tyhjennys
*Siivousvälineiden ja tarvikkeiden täydennys

Työ edellyttää tarkkuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös yhteistyökykyä muiden työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, mutta tarjoamme tarvittaessa perehdytyksen ja jatkuvan tuen. Työ tapahtuu arkisin klo 7 alkaen.

Pyrimme tarjoamaan pitkäaikaisen työsuhteen osana vakituista ja pysyvää tiimiämme. Liity joukkoomme ja varmista laadukkaat siivouspalvelut asiakkaillemme!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Aton Oy

Aton Oy on vuonna 1983 perustettu siivousalan yritys, joka tarjoaa korkeatasoisia siivouspalveluja erityisesti yrityksille ja yhteisöille. Yli 40 vuoden kokemuksella Aton on rakentanut vahvan maineen luotettavana ja asiakaslähtöisenä toimijana. Aton panostaa jatkuvasti asiakastyytyväisyyteen ja laatuun, minkä varmistamiseksi yritys toteuttaa säännöllisesti laatutarkastuksia sekä asiakaskyselyjä.

Yritys on tunnettu myös vakaan ja osaavan henkilökunnan ansiosta, mikä on nykypäivänä merkittävä kilpailuetu, kun alalla on rekrytointiongelmia. Atonille myönnetty "Arvostettu työpaikka" -sertifikaatti vahvistaa sen sitoutumisen työntekijöiden hyvinvointiin ja osaamiseen, mikä näkyy matalana henkilöstön vaihtuvuutena ja korkeana työtyytyväisyytenä.