Bolt.Works Oy

Palveluesihenkilö Jyväskylään, Jyväskylä

  • Sijainti Keski-Suomi
  • Julkaistu 18.09.2024, 12:46
  • Haku päättyy 21.10.2024, 0:00
  • 21.10.2024, 0:00

Palveluesihenkilö Jyväskylään, Jyväskylä

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista palveluesimiestä kiinteistöpalvelualan yritykseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Palveluesihenkilön työtehtäviin kuuluu uusien työntekijöiden rekrytointi ja perehdytys, työvuorojen suunnittelu, asiakastapaamiset sekä laatukierrokset kohteissa. Myös siivoustöihin osallistuminen ja tarjouslaskennat kuuluvat työnkuvaan.

Palveluesihenkilönä työskentelet vastaten sekä työntekijöistä että asiakaskunnasta Jyväskylässä. Tehtävä vaatii sinulta pitkäjänteisyyttä sekä paineensietokykyä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta myös:

– Aikaisempaa laaja-alaista kokemusta ja osaamista siivousalalta
– Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
– Oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
– Ajokorttia ja ajokokemusta

Kokemus esihenkilötyöstä ja tarjouslaskennasta katsotaan eduksi.

Työ alkaa 6 kuukauden mittaisena määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille vakituisena työntekijänä.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Sopivan työntekijän löydyttyä aloitusajankohta on sovittavissa.

Lisätietoja voit kysyä Eveliinalta nro 0505218985 arkisin klo 9-15 välillä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 21.10.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!