ATM Taksipalvelu Oy

Taksinkuljettaja, 2 paikkaa, ATM Taksipalvelu Oy, Siilinjärvi

  • Sijainti Siilinjärvi
  • Julkaistu 18.09.2024, 12:36
  • Haku päättyy 08.11.2024, 23:45
  • 08.11.2024, 23:45

Taksinkuljettaja, 2 paikkaa, ATM Taksipalvelu Oy, Siilinjärvi

ATM Taksipalvelu Oy Siilinjärveläinen taksialan yritys, joka tarjoaa monipuolisia taksipalveluja. Yrityksestä löytyy sekä invatakseja että henkilöautotakseja. Työvuorot ovat sovittavissa ja meillä voit työskennellä kokoaikaisesti tai vaikka viikonloppukuljettajana.

ATM taksipalvelun kuljettajana voit ajaa kelan korvaamia matkoja, vammais- ja vanhuspalvelunlain mukaisesta matkoja, potilassiirtoja, sopimuskuljettuksia sekä tilauskeskuksen kautta välitettyjä tilauksia.

Tarjoamme kannustavan palkkauksen, perehdytyksen työtehtäviin sekä mahdollisuuden suorittaa Traficomin kuljettajakokeen ja VieVien paikallistuntemuskokeen sekä sopimuksen mukaan mahdollisuuden suorittaa erityisryhmien koulutuksen sekä hätäEA-kurssin.

Edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä toimia erilaisten asiakkaiden kanssa, suomen kielen taitoa ja B-ajokorttia, joka on ollut vähintään vuoden voimassa, sekä taksikuljettajan ajolupaa tai mahdollisuutta suorittaa Traficomin taksinkuljettajan koe. Kokoaikaiselta työntekijältä mahdollisuutta suorittaa erityisryhmien koulutus sekä htätäEA-kurssi.

Katsomme eduksi sujuvan englannin kielen taidon.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Muu Suoriteperusteinen
Työskentelyaika:Iltatyö, Yötyö, Arkisin, Viikonloppuisin, Vuorotyö
Paikkoja:2
Hakuohjeet:Miettinen Asko, Puh: 0405817073, azko84@hotmail.com
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: