Valo-Valmennusyhdistys ry

Työhönvalmentaja Uusimaa

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 18.09.2024, 11:03
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Työhönvalmentaja Uusimaa

Valo-Valmennusyhdistys hakee työhönvalmentajaa Uudellemaalle.
Haemme osaavaan joukkoomme työhönvalmentajaa. Tehtävänkuvaan kuuluvat työhönvalmennusasiakkaidemme yksilövalmennus, verkostoyhteistyö paikallisten työnantajien ja muiden toimijoiden kanssa sekä tarvittava raportointi. Työhönvalmennus on aina yksilöllistä ja asiakkaiden tarpeisiin räätälöityä ja valmentaja laatii yhdessä asiakkaan kanssa työhönvalmennussuunnitelman. Työhönvalmentajan keskeinen tehtävä on edistää asiakkaan työllistymistä ja siellä pysymistä.
Työhönvalmentajan työt sijoittuvat pääosin Valo-Valmennusyhdistyksen Helsingin toimipisteeseen.
Hakijalta edellytämme:
Työkokemusta työhönvalmennuksesta ja/tai uravalmennuksesta. Tehtävään edellytyksenä on soveltuva korkeakoulututkinto (sosiaali-, kasvatus- ja ohjausalalta). Esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto sosionomi (AMK). Lisäksi eduksi katsotaan kuntoutus-, tuki- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto. Sekä:
-hyviä vuorovaikutus- ja kohtaamistaitoja
-sitoutumista Valo-Valmennuksen arvoihin
-aitoa halua auttaa ja tukea asiakkaita työllistymään
-itsenäistä ja kehittävää työotetta
Arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä sekä ohjausosaamista.
Työsuhde on määräaikainen, ja työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja on kestoltaan 31.12.2025 asti.
Vapaamuotoinen hakemus ja CV lähetetään osoitteeseen rekrytointi@valo-valmennus.fi, otsikoksi Työhönvalmentaja, Uusimaa. Haku päättyy 30.9.2024, työ alkaa sopimuksen mukaisesti. Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Tiia Kantanen, p. 0405310682.
Valo-Valmennusyhdistys on valtakunnallinen yleishyödyllinen yhdistys, joka työskentelee osaamisen, työllisyyden, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämiseksi. Tarjoamme sinulle kattavat työterveyshuollon palvelut sekä mahdollisuuden edistää yhteisöllisesti työhyvinvointia. Käytäntöihimme kuuluvat työajan joustot ja etätyömahdollisuus sekä mahdollisuus itse rakentaa työpäivien sisältöä. Meillä pääset kehittymään niin omissa kuin verkostojenkin järjestämissä koulutuksissa. Tuemme myös omaehtoista, työtä tukevaa opiskelua kuudella palkallisella työpäivällä vuodessa. Meillä on hyvät etenemisen ja kehittymisen mahdollisuudet, ja meillä suhtaudutaan myönteisesti kehittämiseen ja ideointiin. Kansainvälisyys on osa Valo-Valmennusyhdistyksen toimintaa, ja se mahdollistaa liikkuvuusmatkoja, verkostoitumista ja osaamisen kehittämistä. Saat työhön työyhteisön ja esihenkilön tarjoaman tuen.

Tutustu organisaatiomme ja toimintaamme: www.valo-valmennus.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka
Työskentelyaika:Päivätyö, Arkisin
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: