Staffy Oy

Kotisiivooja

  • Sijainti Pirkanmaa
  • Julkaistu 18.09.2024, 10:27
  • Haku päättyy 06.10.2024, 23:59
  • 06.10.2024, 23:59

Kotisiivooja

Asiakkaamme on Pirkanmaalainen siivousalan toimija, joka on tunnettu laadukkaasta palvelusta ja hyvästä työilmapiiristä. Työt voivat olla loppusiivousta, muutto- tai kotisiivousta, toimisto- tai myymäläsiivousta tai muuta siivoustyötä. Työkohteet sijaitsevat lähinnä Pirkanmaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Etsimme nyt kotisiivoojaa asiakkaamme monipuolisiin tehtäviin ja kohteisiin

Voit olla jo kokemusta kartuttanut alan osaaja tai muuten tunnontarkka tekijä, joka haluaa tehdä puhdasta jälkeä. Ennen kaikkea haluat olla ylpeä tekemästäsi työstä ja työnjäljestä.

Mitä tarjoamme?

Joustavuutta työntekoon ja työvuoroihin: osa-aikaista kohtuullisilla tunneilla n. 30 h/kk tai halutessasi voidaan tehdä vain keikkasopimus tarvittaessa. Tekijällä mahdollisuus vaikuttaa kohteisiin, tunteihin ja työaikoihin. Kesto kuitenkin vähintään kuukausia. Palkkaus työehtosopimuksen ja tehtävän mukaan.

Mitä työ edellyttää?

Toivomme aikaisempaa kokemusta huoneistojen ja asuntojen siivouksesta. Tärkeää on myös asenne ja siisti työnjälki. Toivottavasti haluat myös kehittyä työssäsi. Liikkumiseen tarvitset omaa autoa. Olet myös sosiaalinen ja osaat kohdata erilaisia ihmisiä, eikä hyvästä huumorintajustakaan ole haittaa. Suomenkielen taito on kiitettävällä tasolla.

Sinuako etsimme?

Haluamme kuulla sinusta ja osaamisestasi lisää, joten lähetäthän hakemuksesi linkin kautta viimeistään 29.9.2024. Voit liittää myös CV:n mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Seuraa myös somessa:

Facebook Instagram

________

Staffy on kotimainen, konstailematon, suoraselkäinen ja värikäs henkilöstöpalvelu.
www.staffy.fi

_______

HAKUSANAT: kotisiivooja, loppusiivooja, rappusiivooja, toimistosiivooja, myymäläsiivooja, osa-aikasiivooja, keikkasiivooja, siivooja, siistijä

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 20-30 tuntia kuukaudessa.
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka KiPan TES
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Staffy Oy

Staffy on kotimainen, konstailematon, suoraselkäinen ja värikäs henkilöstöpalvelu.

Työntekijämme ovat alansa ammattilaisia, monissa liemissä keitettyjä moniosaajia, joilla ei mene sormi suuhun kiperissäkään tilanteissa.

Luotettavuus, reiluus ja lähestyttävyys ovat ohjenuoriamme, asiakkaan kuuntelu ja työntekijän arvostus kunnia-asiamme.