Rekrymesta Henkilöstöpalvelut Oy

Rakennusaputyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 18.09.2024, 9:24
  • Haku päättyy 03.10.2024, 23:59
  • 03.10.2024, 23:59

Rakennusaputyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle

Rekrymesta Henkilöstöpalvelut Oy on 2019 perustettu henkilöstöpalvelualan ammattilainen. Välitämme työntekijöitä läpi Suomen 25 vuoden vankalla kokemuksella. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia työmahdollisuuksia sekä mahtavia urapolkuja. Työnantajana olemme luotettava ja joustava, autamme ja olemme tukenasi kaikissa työelämän eri vaiheissa.

Etsimme ahkeria RAKENNUSAPUTYÖNTEKIJÖITÄ ympäri pääkaupunkiseutua. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kohteissa töitä on tarjolla useammaksi kuukaudeksi.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. tavaroiden kanto- ja siirtotyöt, työmaan yleisen siisteyden ylläpito sekä suojaustyöt. Työtehtäviä on kohteessa tarjolla oman osaamisesi mukaan, on mahdollista päästä tekemään myös vaativampia hommia.

Voimassa oleva työturvallisuuskortti vaaditaan. Aikaisempi kokemus rakennustyömailta katsotaan eduksi, mutta rautaisella ja reippaalla asenteella pärjäät jo pitkälle.

Haemme tehtävään henkilöitä, ketkä ovat valmiita sitoutumaan pidemmäksi aikaa.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus alla olevasta linkistä tai laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: emma.ingberg@rekrymesta.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:6
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: