Satakunnan hyvinvointialue

Ylilääkäri, Keuhkotaudit, Satasairaala

  • Sijainti Pori
  • Julkaistu 18.09.2024, 8:51
  • Haku päättyy 31.10.2024, 15:00
  • 31.10.2024, 15:00

Ylilääkäri, Keuhkotaudit, Satasairaala

Ylilääkärin työpanos jakautuu kliinisen työn ja hallinnon välillä. Hallinnollisen työn osuus on 20-30% työajasta. Osittainen etätyö on mahdollista. Konservatiivisen klinikkaryhmän päällikkö on aktiivisesti tukenasi ja vastaa mm. taloushallinnollisista tehtävistä, jotta voit keskittyä työssäsi kliiniseen substanssiin ja sen johtamiseen.

Ylilääkärin virkaan pätevyysvaatimuksena ovat Suomessa laillistetun keuhkosairauksien erikoislääkärin oikeudet ja pätevyys sekä hyvä suomen kielen taito. Eduksi katsotaan usean vuoden työkokemus erikoislääkärin työstä. Arvostamme aiempaa hallinnollista kokemusta, mutta se ei ole välttämätöntä tehtävässä menestymiseksi. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehitysmyönteisyyttä.

Palkkaus määräytyy voimassa olevan Satakunnan hyvinvointialueen palkkausjärjestelmän mukaan ja on hyvällä tasolla. Kuulemme myös mielellämme palkkatoiveesi. Lisäkoulutukset ja pätevyydet sekä erityisosaaminen huomioidaan palkkauksessa. Osittainen etätyö on mahdollista. Virkaan ei liity päivystysvelvoitetta. Halutessasi voit lähityöpäivinä toimia osittain myös Rauman toimipisteessä.

Virka täytetään toistaiseksi. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Vakituiseen tai yli vuoden mittaiseen virkasuhteeseen valittu ohjataan työterveyshuollon terveystarkastukseen virkasuhteen alussa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry – järjestelmän kautta. Tarkastamme alkuperäiset tutkintotodistukset haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.sata.fi/rekry.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.

Hakuaikaa on jatkettu. Aiemmin saatuja hakemuksia ei huomioida uudessa haussa.

Työsuhde:Virkasuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka Lääkärisopimus
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Vastuuyksikön päällikkö Mikko Järvisalo p.050 341 5760, mikko.jarvisalo@sata.fi
Ylilääkäri Eija Nieminen, p.044 707 7091, eija.nieminen@sata.fi

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: rekrytointi@sata.fi

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Satakunnan hyvinvointialue

Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme!