Eezy Oyj

Tarjoilija, Pärjä Ski Bistro & Suites

  • Sijainti Pudasjärvi
  • Julkaistu 18.09.2024, 8:42
  • Haku päättyy 07.10.2024, 0:00
  • 07.10.2024, 0:00

Tarjoilija, Pärjä Ski Bistro & Suites

Tarjoilija, Pärjä Ski & Bistro

Iso-Syöte sijaitsee Pudasjärven kaupungissa Pohjois-Pohjanmaalla noin 140 km päässä Oulusta. Iso-Syöte on Suomen eteläisin tunturi ja täällä voit löytää itsesi kiireen pohjoispuolelta. Iso-Syötteen matkailu on kasvanut viimevuosina ja edessä on varmasti taas työntäyteinen sesonki.

Syötteen kansallispuiston kupeessa, takarinteiden puolella sijaitseva Pärjä Ski Bistro tarjoaa maankuulujen pizzojen lisäksi kattavasti ruokaa, juomaa ja viihdettä! Mikäli koet että se voisi olla sinun paikkasi, jatka ihmeessä lukemista!

Sesonki alkaa marraskuussa ja kestää aina kevääseen, huhtikuun loppuun saakka. Mikäli ihastut paikkaan on toki mahdollisuus jatkaa taas uuden sesongin alkaessa.
Pärjä tunnetaan hapanjuuripizzoistaan sekä rennon letkeästä tunnelmasta. Keväällä aurinkoinen terassi kutsuu laskijat viihtymään hetkeksi ja unohtumaan pidemmäksi aikaa.

Etsimme Pärjän talvisesonkiin kolmea tarjoilijaa, jotka ovat jo jonkin verran keränneet kokemusta anniskelusta ja/tai ac-tarjoilusta.
Asiakaspalvelu on kaiken tekemisen keskiössä ja iloinen olemuksesi varmasti tarttuu sekä kollegoihin että asiakkaisiin. Pääset tekemään kattavasti kaikkea ravintolan tehtäviä aina terassilta tiskiin saakka.
Asuminen on järjestetty omassa huonessa jaetussa asunnossa 250€/kk vuokraa vastaan. Auto ei ole pakollinen, mutta toki se on suotavaa, jotta pääset vapaapäivinäsi nauttimaan kaikesta mitä Syötteen kansallispuistolla on tarjota.

Älä aikaile hakemuksesi kanssa, sillä haastattelemme potentiaalisia hakijoita heti.
Jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä  ja muista täyttää profiilisi huolella.

Mikäli herää kysymyksiä ole rohkeasti yhtyedessä,

Hanna Toivola
hanna.toivola@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 18.11.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:3
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: