Personalhuset Staffing Group Oy

C-kortillinen kiinteistönhoitaja

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 18.09.2024, 8:35
  • Haku päättyy 02.10.2024, 23:59
  • 02.10.2024, 23:59

C-kortillinen kiinteistönhoitaja

Haemme asiakasyritykseemme C-kortillista kiinteistönhoitajaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Turun alueelle.

Kiinteistönhoitajan tehtävässä:

– Työsi koostuu pääasiassa koneajosta ja muista huoltotöistä Turun alueella

– Ajat erilaisia kiinteistönhoidon koneita, kuten harja- ja monitoimikonetta ja talvisin aurauskonetta

– Työaika on arkisin ma-pe klo 7-15.30. Odotamme sinulta talvisin valmiutta lähteä lumitöihin myös muina vuorokauden aikoina sekä viikonloppuisin.

Odotamme sinulta ammattipätevyyttä kuorma-auton ajamiseen sekä aiempaa kokemusta kiinteistönhoitokoneiden ajamisesta ja lumen aurauksesta. Sinulla tulisi olla itsenäinen, reipas ja rehti työote sekä löytyä omatoimista ja positiivista asennetta. Odotamme, että olet luotettava tekijä, joka sitoutuu työhönsä. Toivomme sinulta myös palveluhenkisyyttä ja asiakaslähtöistä ajattelua. Edellytyksenä työssä on C-ajokortti sekä sujuva suomen kielen osaaminen.

Tarjoamme sinulle:

– Kokoaikaisen vakituisen työsuhteen

– Monipuolisen ja viihtyisän työympäristön

– Vaihtelevat ja mielenkiintoiset työtehtävät

Noudatamme työsuhteessa Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Haluamme olla sinulle työelämäsi luotettavin, monipuolisin ja motivoivin työyhteisö ja rakentaa myös sinun työelämästäsi omannäköisesi. Saat HR-konsultin täyden tuen koko työsuhteesi ajaksi. Käytämme päivittäisessä työssämme We Care-varhaisen välittämisen mallia, jolla varmistamme henkilöstömme jatkuvan hyvinvoinnin.

Täytäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Hakuaika päättyy 2.10.2024. Emme valitettavasti huomioi sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten käytäthän vain tässä ilmoituksessa mainittuja hakutapoja.

Lisätietoja työstä antaa:

Nora Mikola, HR-konsultti

050 569 6009 (ma-pe 8–16)

nora.mikola@folka.fi

Folka (Personalhuset Staffing Group Oy) on osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Työllistämme päivittäin yli 700 vuokratyöntekijää ympäri Suomen ja täytämme 100 rekrytointitoimeksiantoa vuosittain. Olemme luottokumppani työelämän eri vaiheissa jokaiselle asiakkaallemme ja työntekijällemme, ja juuri sitä pidämme suuressa arvossa. Olemme suoria, sanamme mittaisia ja teemme aina sen minkä lupaamme.

Folka – Yhdessä työelämässä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: