Wirestaff Oy

Myyntiassistentti Martinexille

  • Sijainti Raisio
  • Julkaistu 17.09.2024, 15:00
  • Haku päättyy 29.09.2024, 23:59
  • 29.09.2024, 23:59

Myyntiassistentti Martinexille

 
MYYNTIASSISTENTTI  

Asiakkaamme Martinex Oy etsii vakituiseen työsuhteeseen kielitaitoista myyntiassistenttia, operatiivisen osaston tiimiin 

 

Operatiivinen yksikkö ohjaa ja valvoo Martinexin keskeisiä toimintoja. Yksikössä työskentelee 10 ammattitaitoista ja intohimoista ihmistä, joiden keskeisiä tehtäviä ovat tuoteperustukset, myyntitilausten syöttäminen, viennin- ja tuonnin koordinoiminen, monipuoliset myynnin tukitoiminnot sekä asiakaspalvelu.  

Työn sisältö 

Myyntiassistenttina olet osa Martinex Oy:n ja Ab:n tiimiä. Työpäiväsi koostuvat yritysasiakkaiden asiakaspalvelusta, tilausten päivittämisestä ja hallinnasta sekä yhteydenpidosta myyntiedustajiin. Valvot tilaus- ja toimitusprosessia ja tuet monipuolisesti myyjiä esimerkiksi tarjousten tekemisessä. Kommunikoit sisäisesti myynnin lisäksi markkinoinnin ja varaston kanssa. 

 

Arvostamme 

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää erinomaista suomen- ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa, englannin taito katsotaan eduksi. Officen tuoteperhe, erityisesti excel on sinulla hyvin hallussa ja tiedon välittäminen eri sidosryhmille hoituu niin kirjallisesti kuin suullisestikin rivakasti ja tarkasti. 

 

Arvostamme aktiivista ja tehokasta työskentelyotetta ja halua onnistua yhdessä tiimisi kanssa. Olet myös muut huomioiva työkaveri ja pidät tärkeänä toimivaa työyhteisöä. 

Tarjoamme 

Martinexilla pääset toteuttamaan osaamistasi kunnianhimoisen ja innostuneen tiimin ympäröimänä. Saat käyttöösi ajanmukaiset hyvät työvälineet ja työhösi annetaan kattava perehdytys. Esihenkilön ja tiimin vahva tuki ovat käytössäsi ja toivomme sinun tuovan oman vahvan panoksesi joukkueeseen. Martinexin bränditalon ytimessä ovat perheyrityksen arvomaailma ja rakastetut, vaalitut brändit kuluttajatuotteineen. Työyhteisössä on matala hierarkia, tekemisen meininki, kivoja ihmisiä ja täällä työpanostasi arvostetaan. Joustavat työaikajärjestelyt ja mahdollisuus etätyöhön tukevat hyvinvointiasi. Modernit työtilat, jossa ihmiset viihtyvät yhdessä, sijaitsevat Raisiossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

 
Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele itsesi, osaamisesi ja palkkatoiveesi vaikka heti, kuitenkin viimeistään 29.9 

Haastattelemme hakijoita haun aikana ja työt alkavat oikean henkilön löydyttyä yhteisesti sovittuna ajankohtana. 

 

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Hanskiin, joko sähköpostilla hanski.hynni@wirestaff.fi tai puhelimitse 040 307 5016. 

 
Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin! 
Täytä hakemuksesi tämän linkin kautta: 

http://wirestaff.likeit.fi/apply/31619276


  

Martinex Oy on raisiolainen perheyhtiö, joka on tunnettu lelujen ja pelien valmistaja jo vuodesta 1986 alkaen. Sen toiminta kattaa laadukkaiden sisustus- ja kodintarvikkeiden, leikkikalujen, pelien, tekstiilien ja laukkujen suunnittelun, valmistuksen ja maahantuonnin. Lisäksi se toimii tukkuliikkeenä ja on yksi Suomen monipuolisimmista verkkokauppatoimijoista. 

Yritys kehittää omia tuotebrändejä kuten Aarikka, Iloleipuri, Ma-ia Family, Peliko (Afrikan Tähti, Smart10), ja on lisäksi lisenssihaltija monille tunnetuille tuotemerkeille, kuten mm. Muumi, Mauri Kunnas ja Peppi Pitkätossu. 

Martinexilla kehitellään jatkuvasti uusia pelejä. Pelien graafinen ulkoasu, pelinappulat ja myös kaikki muut osat pakkauksia myöten suunnitellaan kotimaisin voimin. Pelikon omavaraisuus ulottuu niinkin pitkälle, että valmistamme myös kortti- ja palapelimme pääosin omalla Raision tehtaallamme. 

Vuonna 2023 Martinex työllisti 80 henkilöä ja sen tuotteita vietiin yli 50 maahan. 

 

 #Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenus henkilöstötoimialan osaaja!

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa. 

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.