MediPower Oy

Lähihoitaja 1kk sijaisuus, Rovaniemi

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 17.09.2024, 16:57
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59

Lähihoitaja 1kk sijaisuus, Rovaniemi

Mikäli kalenterisi kaipaa syys-lokakuun osalta täytettä, on meillä onneksi helppo ratkaisu ongelmaasi, sillä etsimme lähihoitajaa, noin kuukauden sijaisuuteen erityistukea tarvitsevien lasten ja nuorten pariin. Jatka lukemista, jos herättelimme kiinnostuksesi!

Työnkuvaus:

Kyseessä on Rovaniemellä sijaitseva ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö lapsille ja nuorille kehitysvammaisille. Asukkailla on erityistuen tarpeita psyykkisellä, fyysisellä tai sosiaalisella alueella, kuten autismin kirjoon kuuluvia sairauksia, aistihäiriöitä tai kehitys- ja monivammaisuutta.

Työtehtävät ovat enemmän ohjauksellisia, kuin hoidollisia. Työvuoroja on tarjolla 24.9. lähiten noin yhen kuukauden ajaksi. Kyseessä on 2- tai 3-vuorotyö. Työvuoroja on koko viikon akselilla maanantaista sunnuntaihin. Toivomme, että voisit työskennellä kokoaikaisesti, mutta myös osa-aikainen työ voidaan järjestää.

Hakijalta edellytämme:

Rooliin soveltuu valmistunut lääkeluvallinen lähihoitaja jolla on Valviran rekisteri. Myös loppuvaiheen opiskelijan huomioidaan haussa! Aiempi kokemus nuorten parissa työskentelystä on tässä tehtävässä hyödyksi, mutta ei välttämätöntä. Työkohde tarjoaa hyvän perehdytyksen ja helposti lähestyttävän ja mukavan työyhteisön tuen – porukkaan pääsee helposti mukaan! Hakijalta toivotaan reipasta asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää suomen kielen taitoa. Tehtävä edellyttää rikostaustan selvitystä lasten parissa toimimista varten. Sinulla tulisi kuitenkin olla hygieniapassi suoritettuna.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Aloituksen yhteydessä saat perehdytyksen työhön ja tiimisi sekä kohteen esimies ovat arjessa aina tukenasi! Työnantaja tarjoaa sinulle myös työvaatteet.

Työllistyt sijaisuuteen meidän MediPowerin kautta. Palkkaus tehtävässä on valmistuneelle lähihoitajalle 18€/h + 9 % lomakorvaus ja vuorokohtaiset lisät. Opiskelijoille palkkaus katsotaan kokemuksen mukaan. Palkanmaksu on 2 viikon välein joka toinen perjantai, eli palkka kilahtaa tilillesi mukavan tiheällä tahdilla! MediPowerin auttavainen HR-tiimi on myös tavoitettavissasi sijaisuutesi jokaisena päivänä, jos sinulla tulee jotakin kysyttävää.

Hakuprosessi:

Mikäli herättelimme kiinnostuksesi ja olisit innokas aloittamaan uudessa roolissa, jätä meille hakemus! Käymme hakemuksia läpi joka arkipäivä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käytössä on helppo pikahakemus, joten hakemuksen jättäminen on lähes vaivatonta!

Lisätiedot sähköpostilla:

HR-konsultti Miia Kulmala

miia.kulmala@medipower.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: