Helsingin kaupunki

Liikuntakoordinaattori, soveltava liikunta

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 17.09.2024, 15:20
  • Haku päättyy 30.09.2024, 16:00
  • 30.09.2024, 16:00

Liikuntakoordinaattori, soveltava liikunta

Haluatko olla mukana mahdollistamassa liikunnan kaikille helsinkiläisille? Sykkiikö sydämesi soveltavalle liikunnalle?

Haemme liikuntakoordinaattoria soveltavan liikunnan palveluihin määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 10.10. (tai sopimuksen mukaan) -31.12.2024 Kohdennetut liikuntapalvelut -yksikön läntiseen liikuntatiimiin.

Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä haastattelemme sopivia osaajia jo hakuaikana!

Tehtäviisi kuuluu matalan kynnyksen soveltavien liikuntapalveluiden suunnittelu ja tuottaminen yhteistyössä liikuntaseurojen, yhdistysten ja kaupungin muiden toimialojen kanssa. Vastaat myös toiminnan seurannasta, tilastoinnista ja raportoinnista. Lisäksi tehtäviisi kuuluu soveltava liikuntaneuvonta ja erityistä tukea tarvitsevien lasten uinninopetus. Vastaat tehtävääsi liittyvästä viestinnästä ja markkinoinnista yhdessä tiimisi kanssa, tuotat materiaalia toiminnasta ja teet asiakashankintaa. Kehität edelleen soveltavaa liikuntaa yhteistyössä liikunnansuunnittelijan kanssa. Teet tiivistä yhteistyötä sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä helsinkiläisten yhdistysten ja liikuntaseurojen kanssa.

Soveltavalla liikunnalla tarkoitetaan sellaista liikuntaa, jossa vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi henkilön on vaikea osallistua yleisesti tarjolla olevaan liikuntaan ja liikunta vaatii soveltamista ja erityisosaamista. Soveltavan liikunnan kohderyhmänä ovat erityisesti toimintarajoitteiset, pitkäaikaissairaat sekä ne yli 65-vuotiaat henkilöt, joiden toimintakyky on selvästi heikentynyt iän, vamman tai pitkäaikaissairauden takia.

Liikuntakoordinaattorina ohjaat soveltavan liikunnan säännöllisiä liikuntaryhmiä ja liikuntakokeiluita sekä lapsille ja nuorille että aikuisille ja ikääntyville. Iltatyötä on 1-2 iltaa viikossa. Lisäksi työhösi kuuluu liikuntaneuvonta ja liikunnan palveluohjaus.

Tehtävän kelpoisuusehtona on liikunnanohjauksen perustutkinto (liikuntaneuvoja), liikunnanohjaajan AMK-tutkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto.

Lisäksi tehtävässä edellytetään kokemusta soveltavan liikunnan ohjaamisesta sekä matalan kynnyksen liikuntapalveluiden tuottamisesta ja kehittämisestä. Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä kohtuullista englannin kielen taitoa.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet yhteistyökykyinen. Olet myös oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtävän hoitaminen edellyttää, että valituksi tulleen henkilön tulee toimittaa ennen työsuhteen vastaanottamista työnantajalle nähtäväksi rikosrekisterilain 6§:n 2. momentin mukaisesti rikosrekisteriote ja lisäksi huumausainetestiä koskeva todistus.

Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työn helsinkiläisten liikkumisen edistämiseksi ja kehittämiseksi. Lisäksi käytössäsi on ison työnantajan kattavat työsuhde-edut. Kaupunki tarjoaa muun muassa vapaa-ajan etuja, kuten runsaan henkilöstöliikunnan tarjonnan ja Epassin kulttuuri- ja liikuntaedun, lounasedun, työmatkalippuedun sekä alennuksia eri liikkeistä. Lisäksi kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset ovat etusijalla.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 10.10.2024
Palkka:Aikapalkka 2883,63 €/kk
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Tiimiesihenkilö Johanna Lökfors, puh. 09 310 33972, soittoajat: ti 24.9. klo 10-11 ja
to 26.9. klo 14-15
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Helsingin kaupunki

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.