StaffMill Oy

Kaivinkoneenkuljettaja kaapelityömaalle, StaffMill Oy, Varkaus

  • Sijainti Leppävirta
  • Julkaistu 17.09.2024, 14:57
  • Haku päättyy 01.10.2024, 23:59
  • 01.10.2024, 23:59

Kaivinkoneenkuljettaja kaapelityömaalle, StaffMill Oy, Varkaus

StaffMill (www.staffmill.fi/henkilostovuokraus/) etsii kaivinkoneenkuljettajaa asiakasyrityksen palvelukseen kaapelityömaalle Varkauteen. Työ on sopivalle osaajalle kokoaikainen kestäen arviolta marraskuun loppuun saakka. Työssä loistaa mainiosti niin kokenut kuski kuin myös aloitteleva – tärkeintä on että omaat reippaan otteen työskentelyyn ja olet motivoitunut oppimaan työssäsi. Eduksi tehtävässä katsotaan kaivinkoneen kanssa työskentelyn lisäksi mahdollinen aiempi kokemus eritoten kaapelityömailta. Työssä tarvitset työturvallisuus- ja tieturvallisuuskortit, mutta näiden päivittämisessä tai suorittamisessa voimme tarvittaessa olla avuksi.

Paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä – kerro siis itsestäsi ja osaamisestasi meille pian 🙂 Lisätietoja tehtävästä antaa Stäffärin Eeva numerosta 050 336 1868.

Tarjoamme sinulle

– Luotettavan työnantajan sekä helposti tavoitettavan rekrytointikonsultin, joka vastaa toimeksiannostasi
– Yhteydenpidon ja tuen – huolehdimme viihtyvyydestäsi
– Nopean puhelinkonsultaation mm. terveystapauksissa ja työhön liittyvissä kysymyksissä
– Eri toimeksiantajia asumis- tai muun tilanteesi vaihdellessa

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hae osoitteessa: https://staffmill-oy.breezy.hr/p/b19b4598305c-kaivinkoneenkuljettaja-kaapelityomaalle-varkaus/apply
Lähde: Työmarkkinatori

StaffMill Oy

Meistä

StaffMill Oy on henkilöstövuokrausyritys, jonka erityisosaamista ovat kohdennetut asiantuntijarekrytoinnit sekä joustavat henkilöstöpalvelut / henkilöstövuokraus. Toimimme valtakunnallisesti: toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Jyväskylässä, Varkaudessa, ja Joensuussa. Henkilöasiakkaillemme olemme luotettava työnantaja, joka hoitaa rekrytoinnit ja henkilöstövuokrauksen vastuullisesti. Olemme HELA ry:n rekisteröity jäsenyritys ja työsuhteissamme noudatetaan aina alan tyypillisiä toimintamalleja sekä työehtosopimuksia.