Mäntsälän kunta

Koulunkäynninohjaaja

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 17.09.2024, 13:00
  • Haku päättyy 01.10.2024, 12:00
  • 01.10.2024, 12:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Koulunkäynninohjaaja

Mäntsälä – Suuntana paras arki!

Mäntsälän opetuspalveluissa toimintaamme ohjaa asiakaspalvelun näkökulma. Palveluiden keskiössä ovat lapset ja nuoret. Meitä yhdistää yhteinen tavoite oppilaiden ja henkilöstön hyvinvoinnin, pedagogiikan ja turvallisen oppimisympäristön kehittämiselle. Uskomme vastuulliseen työotteeseen ja tiimimäiseen työskentelytapaan. Tule mukaan rakentamaan yhdessä parhaan arjen paikkakuntaa. Toimimme tänään – katsomme tulevaan.

Haemme opetuspalveluihin koulunkäynninohjaajaa (402597) toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 7.10.2024 alkaen. Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on työsuhteen alkaessa Nummisten koulu.

Työ on osa-aikainen. Työaika tarkistetaan lukuvuosittain ja se on lukuvuonna 2024-2025 29 tuntia viikossa. 

Valittavalta työntekijältä edellytämme erinomaisia yhteistyö- ja tiimityötaitoja, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Haemme joukkoomme lapsilähtöisesti toimivaa tiimipelaajaa, joka jakaa osaamistaan myös muille työyhteisön jäsenille. 

Tutustu Mäntsälä kouluihin

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen tai lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava koulutus.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2235,23 eur/kk (38,25h/vko). Lisäksi voidaan maksaa työkokemukseen perustuvaa lisää aiemman työkokemuksen perusteella. Palkanmaksu keskeytetään koulutyön keskeytysten ajaksi pl. henkilön vahvistettu loma-aika. 

Mäntsälä on koulutus- ja kehitysmyönteinen kunta. Tuemme työssä jaksamista ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun avulla. Meillä on käytössä myös Hyvä teko – hyvä työ -palkkio, jota työkaverit, työyhteisö tai esihenkilö voivat ehdottaa työyhteisön timanteille.  

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi, 504/2002) ja pyydettäessä selvitys terveydentilastaan.

Jätä hakemuksesi sähköisesti 1.10.2024 klo 12.00 mennessä Avoimet työpaikat – Mäntsälän kunta (mantsala.fi). Liitä hakemukseen hakukirje ja ansioluettelosi. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä. 

Lisätietoja antaa rehtori Kirsi Laine puh. 040 3145356 tai kirsi.laine@mantsala.fi

Mäntsälä on vireä ja vehmas kunta, jossa eletään turvallista, ihmisenkokoista arkea sujuvien palveluiden, monipuolisten vapaa-ajan mahdollisuuksien ja kätevien liikenneyhteyksien äärellä. Kunnan keskeiset arvot, turvallisuus, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire ohjaavat toimintaamme. Haluamme olla parhaan arjen paikkakunta, jossa on hyvä elää, työskennellä ja yrittää.

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi