JAG Assistans Ab - Finland

Personlig assistent, Jakobstad

  • Sijainti Pietarsaari
  • Julkaistu 17.09.2024, 12:21
  • Haku päättyy 15.03.2025, 2:00
  • 15.03.2025, 2:00

Personlig assistent, Jakobstad

Hej! Jag är en man som söker en personlig assistent till fritidsaktiviteter i Jakobstad. Tillsammans skulle jag gärna gå på promenader, åka till simhallen samt hitta på andra roliga aktiviteter, såsom cafébesök och utflykter. Arbetstiderna är väldigt flexibla, men enligt mina behov.

Vill du veta mera?

Hör av dig till vår rådgivare Anna Lund, tel. 040 580 4081..
Du kan också lämna din ansökan och CV direkt via det elektroniska ansökningsformuläret.
Vi går igenom ansökningarna löpande och anställer så fort vi hittar en lämplig assistent!

Din arbetsgivare blir JAG Assistans Ab , en icke-vinstdrivande serviceproducent som är specialiserad på personlig assistans för personer med olika funktionsnedsättningar. Det betyder att vi anställer, och är arbetsgivare åt, personliga assistenter och sköter administrationen kring den personliga assistansen. JAG står på en stark värdegrund: Alla människor är lika mycket värda, alla kan vara självbestämmande, alla kan kommunicera och alla har rätt att vara huvudperson i sitt eget liv!

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 0-10 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka + provisio
Työskentelyaika:Joustotyö
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

JAG Assistans Ab - Finland

JAG Assistans Ab är en icke vinstdrivande serviceproducent, som anordnar personlig assistans för personer med funktionshinder. Detta innebär att vi anställer, och är arbetsgivare åt, personliga assistenter samt sköter administrationen kring den personliga assistansen.

JAG är en människorättsorganisation som jobbar för alla människors lika värde. Alla kan vara självbestämmande, alla kan kommunicera och alla har rätt att vara huvudperson i sitt eget liv!