Vantaan Lastenliitto ry

Vantaa / Kokkikerho-ohjaajia kaudelle 2024-2025

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 17.09.2024, 12:16
  • Haku päättyy 26.09.2024, 18:00
  • 26.09.2024, 18:00

Vantaa / Kokkikerho-ohjaajia kaudelle 2024-2025

Kokkikerhon ohjaajia seuraaviin kerhoihin. Työtehtäviin kuuluu seuraava tehtävä/alue:

Kokkikerho – Nikinmäen opetuspiste maanantaisin klo 14.00-15.30, 1-3 lk

Kokkikerho – Jokivarren koulu tiistaisin klo 14.00-15.30, 4-6lk

Kokkikerho – Sotungin koulu keskiviikkoisin klo 14.15-15.45, 5-9lk

Kokkikerho – Simonkylän koulu keskiviikkoisin klo 14.30-16.00, 6-9lk

Mitä ohjaajalta odotetaan sekä työnkuvat

Lastenliiton ohjaaja on henkilö, jonka toiminnassa näkyvät Lastenliiton arvot reilu, rohkaiseva, lapsilähtöinen sekä välittävä. Ohjaaja näyttää omalla esimerkillään mallia, on empaattinen, osallistava, antaa lapselle aikaa ja kuuntelee, on tasapuolinen kaikille sekä luo turvallisen ilmapiirin harrastaa. Ohjaajalta toivomme iloista elämänasennetta sekä idearikkautta, työhön sitoutumista sekä kokemusta erilaisten ryhmien ohjaamisesta. Apuohjaajaksi voi hakea, vaikkei aiempaa kokemusta vielä olisi.

Kerho-ohjaajan toimenkuvaan kuuluu toiminnan itsenäinen suunnittelu- ja ohjaustyö, vastuu lapsiryhmän turvallisuudesta, tavaran huolto sekä paikkojen kunnossapito. Lisäksi jokaiselta ohjaajalta edellytetään valmistautumista ja etukäteen perehtymistä toimintaan ja Lastenliiton yleisiin ohjeistuksiin. Kaikille ohjaajille järjestetään perehdytys yhdistyksen toimintaan.

Ohjaajan tulee olla täysi-ikäinen ja kokkauksesta innostunut. Työsuhde solmitaan kevätlukukaudelle. Tarjoamme mahdollisuuden jatkaa ohjaustyötä esimerkiksi loma-ajan leireillä sekä tulevilla kerhokausilla. Ohjaustyö sopii opiskelijalle, mutta oikein hyvin myös harrastuksena muun työn oheen. Ohjaajaksi valituilta vaaditaan rikosrekisterilain 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Ohjaajana toimimisen etuja
Lastenliiton ohjaajana pääset osaksi alueen lapsi- ja varhaisnuorisotyötä sekä järjestömaailmaa. Meillä pääset toteuttamaan itseäsi ja ideoitasi sekä luomaan lapsille ikimuistoisia harrastuskokemuksia.

Lisäksi saat:

– Perehdytyksen Lastenliiton toimintaan sekä omaan työnkuvaasi
– Esihenkilön ja työtiimin tuen
– Kirjallisen työsopimuksen ja työtodistuksen
– Palkan työstäsi. Palkka on sopimuspalkka, joka pohjautuu yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n palkkataulukkoon. Lähtöpalkka 0-5 kokemusvuodella 1h kerhosta on 21,17e/kerhokerta ja 1,5h kerhosta 28,22e/kerhokerta. Apuohjaajan lähtöpalkka 0-5 kokemusvuodella 1h kerhosta on 15,88e/kerhokerta ja 1,5h kerhosta 21,17e/kerhokerta. TES:n mukaiset ikävuosilisät otetaan myös sopimuspalkassa huomioon.
– Mahdollisuuden tehdä ohjaustyötä kerhotoiminnan lisäksi mm. tapahtumissa, iltapäivätoiminnassa ja leiritoiminnassa
– Mahdollisuuden työllistyä myös määräaikaisen työsuhteen jälkeen

Hakuaika ja hakeminen
Mikäli koet olevasi sopiva henkilö luomaan matalan kynnyksen innostavia, turvallisia ja osallistavia kerhoja, voit hakea ohjaajaksi tämän linkin kautta Webropol-lomakkeella. Vain lomakkeen kautta tehdyt hakemukset huomioidaan. HUOM! Teemme palkkauksia heti sopivan henkilön löydyttyä.

Voit täydentää hakemustasi vapaamuotoisella videohakemuksella, jonka voit lähettää whatsappilla alla olevaan numeroon tai esimerkiksi jakaa pilvipalveluun, tai youtubeen lisäämäsi videon linkin. Huomioithan, että katseluoikeudet ovat kunnossa.

Tiedustelut ja mahdolliset videohakemukset (lomakkeen lisäksi) whatsappilla

Carita Elbaz-Toivanen, Vantaa: 050 540 0077, vantaa.koordinaattori@lastenliitto.fi

HUOM! Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 2-4 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Muu sopimuspalkka per kerhokerta
Työskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö, Arkisin
Paikkoja:3
Hakuohjeet:Mikäli koet olevasi sopiva henkilö luomaan matalan kynnyksen innostavia, turvallisia ja osallistuavia kerhoja, voit hakea ohjaajaksi Lastenliiton nettisivuilta löytyvän hakulomakkeen kautta. Vain lomakkeen kautta tehdyt hakemukset huomioidaan. HUOM! Teemme palkkauksia pitkin kautta aina sopivan henkilön löydyttyä.

Voit kertoa hakemuksessa ensisijaiset toiveesi kerhopaikkojen suhteen. Voit täydentää hakemustasi vapaamuotoisella videohakemuksella, jonka voit lähettää whatsappilla alla olevaan numeroon tai esimerkiksi jakaa pilvipalveluun tai youtubeen lisäämäsi videon linkin. Huomioithan, että katseluoikeudet ovat kunnossa.

Tiedustelut ja mahdolliset videohakemukset (lomakkeen lisäksi) whatsappilla
Carita Elbaz-Toivanen, Vantaa: 050 540 0077, vantaa.koordinaattori@lastenliitto.fi

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: , ,

Vantaan Lastenliitto ry

Vantaan Lastenliitto ry on Vantaan alueella toimiva lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö, jonka tavoitteena on toteuttaa laadukasta ja matalan osallistumiskynnyksen vapaa-ajan toimintaa, tukea vanhemmuutta ja tarjota lapselle rakentava kasvuympäristö. Lastenliitto on arvojensa mukaisesti reilu, rohkaiseva, lapsilähtöinen ja välittävä.

Kerhoissamme lapset pääsevät kokeilemaan eri harrasteita ammattimaisen ohjaajan opastamana, perheystävälliseen hintaan. Tarjontaamme kuuluvat mm. kädentaito-, kokki-, tanssi- ja liikuntakerhot sekä keppari- ja pähkähullun professorin tiedepaja -kerhot. Iltapäivätoimintamme tarjoaa ohjatun ympäristön koulupäivän jälkeisille koulutehtäville ja leikeille. Koulujen loma-aikoina järjestämme päiväleiritoimintaa.

#lastenliitto #kivaayhdessä