Osuma Henkilöstöpalvelut Oy

Tuotantotyöntekijä / Lapelland

  • Sijainti Pyhäntä
  • Julkaistu 17.09.2024, 10:16
  • Haku päättyy 30.09.2024, 13:59
  • 30.09.2024, 13:59

Tuotantotyöntekijä / Lapelland

Haemme asiakasyrityksellemme Lapelland Finland Oy:lle rakennusalan tuotantotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Pyhännälle. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan, ja alustavasti työt kestävät vuoden loppuun asti, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työ on päivätyötä ja tehdään sisätiloissa.

Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia tekijöitä, joilla on valmius 2-vuorotyöhön ja hyvä asenne. Tehtävässä olet valmistamassa majoitusmökkejä ja saunavaunuja. Tehtävänkuvassa katsomme eduksi alan koulutuksen, rakennusalan osaamisen sekä aiemman kokemuksen puurakentamisesta.

Lapelland on suomalaista rakennustyötä ja käsityötaitoa parhaimmillaan. Lapelland on osa kotimaista Salvos Finland Oy:tä. Salvos kantaa harteillaan vuosikymmenien vankkaa kokemusta rakentamisesta ja lomakotien valmistamisesta. Lapelland vaunumökit ja vaunusaunat valmistetaan Pyhännän tehtaalla alusta loppuun sisätiloissa ja toimitetaan täysin valmiina aina pintakäsittelyjä myöten.

Tutustu lisää yritykseen ja tuotteisiin osoitteessa: www.lapelland.fi

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätähän hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Jani Karhunen puh. 050 371 5981, jani.karhunen@ohp.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: