Posti Group

Jakeluautonkuljettaja, Seinäjoki

  • Sijainti Etelä-Pohjanmaa
  • Julkaistu 17.09.2024, 10:00
  • Haku päättyy 25.09.2024, 0:00
  • 25.09.2024, 0:00

Jakeluautonkuljettaja, Seinäjoki

Olemme Suomen suurin ja johtava kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiö. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja ja asiakkaan ensisijainen valinta logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Olemme yli 1800 kuljetuksen ja logistiikan ammattilaisen tiimi ja palvelemme yli 2,8 miljoonaa kuluttaja- ja yritysasiakastamme koko maassa. Meillä on Suomen kattavin verkosto ja nopein kokomaan kuljetus. Kuljetuspalvelumme pitävät yritysten liiketoiminnan liikkeessä koko Suomessa ja rahtipalvelumme tavoittaa 90% Suomen yrityksistä yhdessä vuorokaudessa. Kasvamme verkkokaupan ja digitalisaation tuomien mahdollisuuksien mukana ja toimimme mahdollistajana verkkokaupan toimijoille.

Investoimme vahvasti tulevaisuuteen ja kasvuumme. Toimimme logistiikan eri alueilla kuljetus- jakelu- ja terminaalipalveluista, runkokuljetukseen ja elintarvikelogistiikkaan. Huolehdimme päivittäin rahdin, pakettien, lehtien ja postien ajantasaisesta kuljettamisesta ympäri Suomen. Haluamme varmistaa asiakkaillemme nopeat ja laadukkaat palvelut. Palvelemme asiakkaitamme suurella sydämellä ja teemme heille sujuvamman arjen.

Haemme Seinäjoen toimipisteeseen yhtä CE kortillista kuljettajaa

määräaikaiseen työsuhteiseen 30.9 – 20.10.2024 välille.

Kuljettajan työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä. Tehtäviisi sisältyy mm. postin ja rahdin kuljettamista asiakkaille ja Postin toimipaikkoihin sekä mahdollisesti runkoliikennekuljetuksia. Käytössäsi ovat nykyaikainen teknologia sekä laadukkaat ja uudenaikaiset kuorma-autot ja yhdistelmäajoneuvot. Kuljettajamme ovat palvelualan rautaisia ammattilaisia ja yrityksemme tärkeimpiä käyntikortteja.

Työpäivät ja vuorot vaihtelevat kuljetustarpeiden mukaan. Työvuorojen pituudet vaihtelevat 4:45-15h välillä. Työpäivät- ja reitit  vaihtelevat jaksoittain työvuorolistan mukaisesti. Tarpeen mukaan työ voi sisältää myös runkokuljetuksia.

Menestyt tehtävässä positiivisella asenteella sekä oma-aloitteisella ja luotettavalla työotteella. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillesi. Toivomme sinulta postinumeroalueen 60-69 tuntemusta, ajokokemusta kuorma- tai yhdistelmäajoneuvolla sekä hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Edellytämme:
Voimassa olevaa ammattipätevyyttä
CE-ajokortti
Digipiirturin kuljettajakortti
Aiempi kokemus kuorma-auton / yhdistelmäajoneuvon kuljettamisesta
Adr – ajolupa
Aikataulujen noudatusta
Esimerkillistä ajotapaa
Huolellisuutta lämpötila säädeltyjen tuotteiden kuljetuksessa.
Joustavuutta työvuorojen suhteen nopeallakin aikataululla.

Katsomme eduksi:
Aiempi kokemus KAMU-tiedonkeruulaitteen käytöstä
Työturvallisuuskortti
Trukkikortti
Ruotsin ja Englannin kielen taito
Postin kirje- paketti -ja rahtituotteiden tuotetuntemuksen

Miksi meille kannattaa tulla töihin? 
Saat itsenäisen ja monipuolisen työn ja olet mukana rakentamassa sujuvampaa arkea miljoonille asiakkaillemme. Pääset kannustavaan tiimiin, jossa on rehti tekemisen meininki ja aito halu tehdä asiakkaalle onnistuneet palvelut. Meillä käytössäsi on uudenaikainen ja turvallinen kuljetuskalusto, digitaaliset työvälineet sekä laadukkaat työvaatteet ja varusteet. Huolehdimme työturvallisuudesta ja panostamme sen jatkuvaan kehittämiseen.

Tehtävän palkkaus AKT:n kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantoesihenkilö Joel Puputti, puh. 0204522477 tai email. joel.puputti@posti.com

Tulisitko sinä meidän työkaveriksi? Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta 24.9.2024 mennessä https://careers.posti.com/

Arvostamme työyhteisössä monimuotoisuutta, yhdenvertaisuutta ja mukaan ottamista. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: