Contio henkilöstöpalvelut

Jäteautonkuljettaja (Turku)

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 17.09.2024, 9:15
  • Haku päättyy 26.09.2024, 23:59
  • 26.09.2024, 23:59

Jäteautonkuljettaja (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaillemme C-kortillista kuskia ammattipätevyydellä jäteauton kuljetustehtäviin. Ajo tapahtuu pääosin Turun keskustassa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttä. Siispä haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana, joten laita reippaasti hakemus tulemaan!

Toivomme sinulta

Sinulla on C-ajokortti sekä ammattipätevyys. Sinulla voi olla esim. logistiikan perustutkinto taustalla tai olet armeijassa toiminut kuljettajana. Voit olla jo rutinoitunut kuski, mutta voit myös olla vasta kuskin urasi alussa. Sinulla on roimasti reipasta työhön tarttuvaa asennetta, etkä pelkää työskennellä hieman vaativimmissakaan olosuhteissa. Sinulla on hyvä stressin- ja paineensietokyky. Välillä ajoa pitää tehdä senttien tarkkuudella keskustan porttikongeissa. Kohteessa tyhjennät molokkeja. Työ on ajoittain fyysistä, joten olet hyvässä kunnossa. Olet oma-aloitteinen ja reipas sekä työskentelet tasaisen varmaan tahtiin.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään AKT TES:n mukaisen palkkauksen. Palkkahaarukka on 14,72-15,61e/h ja riippuu kokemuksesta. Meiltä saat kunnolliset työvarusteet ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (klo 10-11) 0400 188 555. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä!

Contio henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0400188555 Sähköposti: laura.osterlund@contiopalvelut.fi Sijainti: Turku

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: