Personalhuset Staffing Group Oy

Hitsaaja Ylikiiminkiin Conlogille

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 17.09.2024, 8:19
  • Haku päättyy 06.10.2024, 23:59
  • 06.10.2024, 23:59

Hitsaaja Ylikiiminkiin Conlogille

Conlog Oy on perustettu Ylikiimingissä vuonna 1990. Vuosien räätälöidyn kehitystyön ja määrätietoisen kasvun kautta Conlog on tänä päivänä ketterä ja luotettava järjestelmäasiantuntijakumppani sekä puolustus- että turvallisuusalalla. Conlog Oy on ollut vuodesta 2018 alkaen osa ruotsalaista System Engineering Solutions 37 AB:ta.

Yli kolmikymmenvuotisen historiansa aikana Conlog on keskittynyt erikoiskonttien ja -ajoneuvojen kehittämiseen ja valmistukseen – tiiviissä yhteistyössä puolustusvoimien eri aselajien kanssa. Conlogin päätuotteita ovat yksilöllistä suunnittelua ja toteutusta vaativat liikkuvat ja siirreltävät ratkaisut. Esimerkkejä tuotteista ovat mm. viestiasemat, tulenjohto- ja esikuntavaunut, työskentelytilat, erikoisajoneuvot ja varastokontit erilaisille tarvikkeille.

Haemme hitsaajaa Ylikiiminkiin Conlog Oy:lle kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työssäsi hitsaat pääasiassa mustaa rautaa ja lähinnä isompia elementtejä, mm. konttirunkoja. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan tekijän löydyttyä ja kestää ainakin vuoden loppuun saakka.

Toivomme sinulta hyviä kädentaitoja, tarkkuutta ja kokemusta hitsauksesta. Voit olla joko alan ammattilainen tai vasta työurasi alussa. Tärkeintä on, että sinulla on motivaatiota oppia tehtävä. Hitsausluokat eivät ole välttämättömiä, mutta todella iso plussa. Työ on fyysistä, joten olethan hyvässä kunnossa. Odotamme sinulta hyvää suomen kielen taitoa, ja lisäksi sinulla tulee olla nuhteeton tausta. Valituille henkilöille tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle:

– Kokoaikaisen päivätyön

– Kokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan

– Mahdollisuuden siirtyä asiakasyrityksen kirjoille

Noudatamme työsuhteessa Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Palkka kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Haluamme olla sinulle työelämäsi luotettavin, monipuolisin ja motivoivin työyhteisö ja rakentaa myös sinun työelämästäsi omannäköisesi. Saat HR-konsultin täyden tuen koko työsuhteesi ajaksi. Käytämme päivittäisessä työssämme We Care-varhaisen välittämisen mallia, jolla varmistamme henkilöstömme jatkuvan hyvinvoinnin.

Täytäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Hakuaika päättyy 6.10.2024. Emme valitettavasti huomioi sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten käytäthän vain tässä ilmoituksessa mainittuja hakutapoja.

Lisätietoja työstä antaa:

Nora Mikola, HR-konsultti

050 569 6009 (ma-pe 8–16)

nora.mikola@folka.fi

Folka (Personalhuset Staffing Group Oy) on osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Työllistämme päivittäin yli 700 vuokratyöntekijää ympäri Suomen ja täytämme 100 rekrytointitoimeksiantoa vuosittain. Olemme luottokumppani työelämän eri vaiheissa jokaiselle asiakkaallemme ja työntekijällemme, ja juuri sitä pidämme suuressa arvossa. Olemme suoria, sanamme mittaisia ja teemme aina sen minkä lupaamme.

Folka – Yhdessä työelämässä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: