MediPower Oy

Lääkäri sijaisuuteen (psykogeriatria 5kk), Tampere

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 17.09.2024, 7:52
  • Haku päättyy 25.09.2024, 23:59
  • 25.09.2024, 23:59

Lääkäri sijaisuuteen (psykogeriatria 5kk), Tampere

Haemme valmistunutta lääkäriä Tampereelle Hatanpään puistosairaalaan osastolle U1. Kyseessä on psykogeriatrian osasto, jolla painotus muistisairausdiagnostiikassa. Tarjolla on sijaisuus ajalle 21.10.-31.3.2025 ja työvuorot asettuvat arkipäiville klo 8-15:30.

MediPowerin kautta tehtävässä sijaisuudessa palkkaus on 45,00 e/h + 9 % lomakorvaus.

Työkohteen kuvaus:

Hatanpään puistosairaalan psykogeriatrian osasto keskittyy erityisesti muistisairauksien, kuten Alzheimerin taudin, ja muiden kognitiivisten häiriöiden diagnosointiin sekä hoitoon. Osaston erityisosaamisalueita ovat muistisairauksiin liittyvien käytösoireiden hallinta ja hoito. Käytösoireet voivat merkittävästi vaikuttaa potilaiden elämänlaatuun ja hoito vaatii monitieteistä lähestymistapaa sekä tiivistä yhteistyötä eri asiantuntijoiden välillä.

Osastolla on tyypillisesti 18–22 potilasta, jotka ovat pääasiassa iäkkäitä henkilöitä, ja potilaat voivat olla joko lyhytaikaisessa arviointi- ja hoitojaksossa tai pidempiaikaisessa kuntoutuksessa. Jokaiselle potilaalle laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma, jossa otetaan huomioon sekä lääketieteellinen hoito että potilaan psykologiset ja sosiaaliset tarpeet.

Edellytämme:

Sinun tulee olla valmistunut Valviran laillistama lääkäri ja joka on rekisteröity terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin, Valviraan. Lisäksi sinulla tulisi olla väestörekisterikeskuksen terveydenhuollon ammattikortti. Lisäksi hyvät kirjalliset ja suulliset vuorovaikutustaidot ovat omiaan asiakastyöskentelyssä. Työ edellyttää tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan.

Tarjoamme:

Työ tarjoaa hyvät konsultaatiomahdollisuudet, vahvan kollegiaalisuuden sekä lääkärillä on mahdollisuus vaikuttaa työnsä sisältöön ja työjärjestelyihin. Työllistyt kohteeseen MediPowerin kautta. Me MediPowerilla arvostamme työntekijöitämme ja haluamme, että viihdyt työssäsi ja saatkin meiltä apua aina mieltäsi askarruttavissa asioissa – meidät saa kiinni viikon jokaisena päivänä. Haastattelut pidetään näppärästi ja ripeästi etänä ja me hoidamme prosessin puolestasi alusta loppuun!

Hakeminen:

Mikäli työ kiinnostaa sinua, niin jätä muutamassa minuutissa täytettävä pikahakumme. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi!

Lisätiedot:

HR-konsultti Miia Kulmala

p. 044 740 0024

miia.kulmala@medipower.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 21.10.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: