Posti Group

Postityöntekijä Kittilään

  • Sijainti Kittilä
  • Julkaistu 16.09.2024, 17:00
  • Haku päättyy 01.10.2024, 0:00
  • 01.10.2024, 0:00

Postityöntekijä Kittilään

Tule postityöntekijäksi Kittilään!  
 
Postinjakajan työnkuvaan kuuluu postin jakaminen kotitalouksien postilaatikoihin ja luukkuihin. Työvuoro alkaa lajitellun postin noutamisesta jakelutoimipaikasta, jonka jälkeen Postin autoa apuna käyttäen jaat postin omalle jakoreitillesi. Päivän päätteeksi palaat jakelutoimipaikkaan. 

Postinjakajan työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, sillä liikkeessä ollaan pitkälti koko päivä. Myös tarkkuus ja asiakaspalveluhenkisyys ovat tärkeitä, sillä postinjakajana työskentelet aivan asiakasrajapinnassa. Suomen kielen sujuva puhuminen ja ymmärtäminen on välttämätöntä.

Itse työhön tarjoamme kuitenkin kattavan perehdytyksen, jossa pääset ensimmäiseksi seuraamaan kokeneen postinjakajan työtä ja oppimaan esimerkkien kautta. Kerrothan kuitenkin hakemuksessasi, mikäli sinulta löytyy aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä!  
 
Töitä on tarjolla 38,25h/vk. Työpäivät sijoittuvat arkipäiville. Työsuhde on vakituinen.
Palkka määräytyy PAU:n työehtosopimuksen mukaan ja on 12,46€/h. 


Mitä toivomme sinulta? 
 
B-ajokortti ja varmuus auton käsittelyssä

Hyvä fyysinen kunto   

Asiakaspalveluhenkisyys  

Reipas asenne  

Itsenäinen työskentely on sinulle mieluisaa  

Viihdyt ulkoilmassa – sateella ja paisteella  

Olet vähintään 18-vuotias 

Miksi meille kannattaa tulla töihin?  
Pääset työskentelemään yhdessä Suomen suurimmista yrityksistä. Työllistämme noin 17 000 ihmistä Pohjoismaissa ja Baltiassa ja toimintamme vaikuttaa miljoonien ihmisten jokapäiväiseen elämään 

Me uskomme siihen, että jokainen postilainen ansaitsee välittävää johtajuutta. Kaikki esihenkilömme käyvät läpi Välittävä johtaja-koulutuksen ja me kaikki yhdessä rakennamme välittävää työkulttuuria 

Saat erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa uraasi ja osaamistasi monipuolisten tehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta 

Meillä edistetään monimuotoista ja yhdenvertaista työelämää. Lisäksi olemme alamme edelläkävijöitä kestävämmän tulevaisuuden rakentamisessa. Tavoitteemme on kuljettaa kokonaan fossiilittomasti vuoteen 2030 mennessä. Omat ja arvoketjumme päästöt pyrimme nollaamaan 2040 mennessä. 

Meille turvallisuus on tärkeä osa jokapäiväistä toimintaamme, ja tavoitteemme on, ettei yhtään tapaturmaa tapahtuisi työpaikallamme. Kannustamme jokaista postilaista toimimaan turvallisesti, sitoutumaan yhteisiin pelisääntöihin ja edistämään näitä omalla toiminnallaan.  

Henkilöstöetuina tarjoamme kattavan työterveyshuollon Mehiläisellä, ePassin kulttuuri-, urheilu- ja työmatkaedut, erinomaisen kuntosalin ja ryhmäliikuntatunnit Ilmalan toimistolla, sekä lounaan edulliseen henkilökuntahintaan. Lisäksi saat mahdollisuuden osallistua Posti-konsernin työhyvinvointisäätiön tarjoamiin tapahtumiin (mm. huvipuistopäivät, konsertit, urheilutapahtumat)  

Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja tästä tehtävästä antaa tuotantoesihenkilö Nina Karppi, nina.karppi@posti.com, puh. 0504682482

Tulisitko sinä meidän työkaveriksi? Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta careers.posti.com mahdollisimman pikaisesti, mutta viimeistään 30.9.2024 mennessä. Haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.  
 
Arvostamme työyhteisössä monimuotoisuutta, yhdenvertaisuutta ja mukaan ottamista. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.  
 
 
Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: