K-ryhmä

Myyjä (30 h/vko) K-Market Suvilahti, Vaasa

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 16.09.2024, 16:04
  • Haku päättyy 06.10.2024, 3:00
  • 06.10.2024, 3:00

Myyjä (30 h/vko) K-Market Suvilahti, Vaasa

Etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Haluat päästä oppimaan uutta sekä palvelemaan asiakkaitamme hymyssä suin. Olet omalta osaltasi vaikuttamassa siihen, että asiakkaamme asiointi K-kaupassa on helppoa.

Etsimme työntekijää K-Market Suvilahteen. Työsuhde on vakituinen n. 30 h/vko.

Odotamme sinulta iloista asennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita, suomen ja ruotsin kielen taitoa ja vähintään 18-vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.

Meillä K-Market Koulukadulla, Suvilahdessa ja Vanhassa Vaasassa työskentelet yhteensä yli 20 hengen iloisessa porukassa. Meillä asiakaspalvelu saa jatkuvasti suurta kiitosta ja työkaverit ovat aivan mahtavia!

K-kaupassa käy paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Töissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia.

Tarjoamme sinulle: 
– vastuullisen ja turvallisen työpaikan – K:n perehdytysohjelman – asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja – mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin – hauskat ja innostavat työkaverit – n. 30 h/vko vakituista sopimusta
Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Timo Niemelä sähköpostitse osoitteessa timo.niemela@k-market.com

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen timo.niemela@k-market.com viimeistään 6.10.2024 mennessä. Paikka täytetään heti, kun sopiva työntekijä löytyy, älä siis aikaile!

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 30-0 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

K-ryhmä

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset – niin kaupoissa kuin toimistoilla.