Persona Henkilöstöratkaisut Oy

Kiinteistöhuollon koneenkuljettajaksi Helsinkiin, määräaikaisuus

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 16.09.2024, 16:03
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Kiinteistöhuollon koneenkuljettajaksi Helsinkiin, määräaikaisuus

Haluatko liittyä osaksi osaavaa ja luotettavaa kiinteistöhuollon tiimiä, joka huolehtii Helsingin asuinalueiden viihtyvyydestä ja turvallisuudesta ympäri vuoden?

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen koneenkuljettajaa vastaamaan Kiinteistöpalvelu Norpan monipuolisista kiinteistöhuollontehtävistä Länsi- ja Pohjois-Helsingin alueilla.

Kiinteistöpalvelu Norppa on tunnettu luotettavista ja pitkäaikaisista asiakassuhteistaan, joissa asukkaiden ja isännöitsijöiden kiinteistöhuoltoa koskevat tarpeet ja toiveet otetaan huomioon. Pääset osaksi työyhteisöä, jossa vallitsee perinteinen talonmiestoimintaperiaate – tuttu ja turvallinen tapa hoitaa kiinteistöjen ylläpitopalveluja. Toiminta-alueina Kannelmäki, Hakuninmaa, Konala, Lassila, Etelä- ja Pohjois-Haaga, Pajamäki, Pakila ja Paloheinä.

Työtehtäviin kuuluvat pääsääntöisesti koneellisesti tehtävät kausityöt, kuten lehtien keruut, auraukset, hiekoitukset, sekä hiekanpoistot. Arvostamme aikaisempaa kokemusta konetyöskentelystä ahtailla piha-alueilla. Työskentely tapahtuu kaupunkiympäristössä, joten sinun tulee kyetä huomioimaan sekä muun liikenteen että kevyen liikenteen väylät turvallisesti ja tarkasti.

Etsimme osaajaa, jolla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Alan koulutus on eduksi, mutta arvostamme ennen kaikkea käytännön osaamista, reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön. Viihdyt koneiden parissa ja olet myös tottunut huolehtimaan koneiden kunnossapidosta ja pienten vikatilanteiden hoidosta. Kiinteistöpalvelu Norpan rennossa työilmapiirissä kiireisemmätkin työpäivät sujuvat mukavasti. Tehtävässä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisissa kiinteistöhuollon tehtävissä ja osaavan tiimin tueksesi työpäiviin.

Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkipäiviin klo 7–15 välille, mutta erityisesti talviaikaan työajat voivat vaihdella lumitilanteen mukaan, joten valmius joustavaan työskentelyyn myös viikonloppuisin ja yö tunteina on tarpeen. Työsuhde on määräaikainen jatkuen huhtikuun loppuun 2025 saakka.

Palkkauksessa noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta osaamiseesi ja työkokemukseesi perustuen. Kuulemme mielellämme myös palkkatoiveesi tehtävään.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan, joten jätäthän hakijatietosi ja CV:si mahdollisimman pian! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Persona Henkilöstöratkaisut Oy / rekrytointiasiantuntija Marigona Vidishigi, marigona@personapalvelut.fi, 044 238 3606

Persona Henkilöstöratkaisut Oy

Sähköposti: rekrytointi@personapalvelut.fi Sijainti: Helsinki

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka
Työskentelyaika:Joustotyö
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: