Rekrymesta Henkilöstöpalvelut Oy

Tarjoilijoita

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 16.09.2024, 15:51
  • Haku päättyy 01.10.2024, 23:59
  • 01.10.2024, 23:59

Tarjoilijoita

Rekrymesta Henkilöstöpalvelut Oy on 2019 perustettu henkilöstöpalvelualan ammattilainen. Välitämme työntekijöitä läpi Suomen 25 vuoden vankalla kokemuksella. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia työmahdollisuuksia sekä mahtavia urapolkuja. Työnantajana olemme luotettava ja joustava, autamme ja olemme tukenasi kaikissa työelämän eri vaiheissa.

Etsimme aurinkoisia ja asiakaspalveluhenkisiä TARJOILIJOITA viihtyisään kahvilaympäristöön. Haemme tarjoilijoita Helsingin keskustaan, Espooseen sekä Vantaalle. Työ on alkuun keikkaluonteista.

Tarjolla olevat paikat ovat suosittuja kahvila- ja lounaspaikkoja, jossa käy kiva vilske aamusta iltaan. Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu- ja kassatyö sekä pöytiin tarjoilu. Lisäksi kahvilan yleisen siisteyden ylläpito ja astiahuolto.

Asiakaspalvelutilanteissa on tärkeää ettei hymy hyydy pienessä kiireessäkään.

Hakijoilta odotamme:

* 18-vuoden ikää
* hygieniapassia
* suomen- ja englanninkielen taitoa
* hyviä vuorovaikutustaitoja

Haemme tehtävään henkilöitä, ketkä ovat valmiita sitoutumaan pidemmäksi aikaa, tarjolla pitkäaikainen työsuhde. Työhön perehdytetään hyvin ja työvuorot sijoittuvat klo 8 -20 välille. Töiden aloitus sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulta reipasta asennetta ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä mukavassa tiimissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Jonas p.010 348 6770

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus alla olevasta linkistä tai laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: emma.ingberg@rekrymesta.fi

https://rekrymesta.likeit.fi/apply/1520373

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 15-37.5 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:6
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: