Amiko Kouvola Oy

Rakennustyöntekijä

  • Sijainti Kouvola
  • Julkaistu 16.09.2024, 14:42
  • Haku päättyy 01.10.2024, 23:59
  • 01.10.2024, 23:59

Rakennustyöntekijä

Haemme asiakkaallemme rakennusalan tekijöitä Kymenlaaksoon.

Työtehtävät voivat sisältää mm. saneerausta, betoni- ja valutöitä, purkutöitä ja suojauksia. Myös sisäpuolen työt kuten väliseinien teko on sinulle tuttua. Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta rakennustöistä, hyvää suomen kielen taitoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Katsomme eduksi voimassa olevan tulityökortin ja oman auton käyttömahdollisuuden. Ammattilaisille ja monipuolisille tekijöille töitä voi olla tarjolla pitkäksikin aikaa.

Työt alkaa sopimuksen mukaan.

Palkka määrittyy rakennusalan tesin ja kokemuksen sekä osaamisen mukaan.

Oletko etsimämme henkilö? Jätä hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website – we are also on Facebook @amikooy! and on Instagram @amikosuomi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: