Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Lähihoitaja, kotihoito, Vihti-Karkkila

  • Sijainti
  • Julkaistu 16.09.2024, 13:46
  • Haku päättyy 30.09.2024, 15:45
  • 30.09.2024, 15:45

Lähihoitaja, kotihoito, Vihti-Karkkila

Resurssipoolin lähihoitajan tehtävä on paikata kotihoidon alueiden äkillisiä poissaoloja ja työ on liikkuvaa. Resurssipoolin lähihoitaja toimii kotihoidon alueiden lisäksi myös tarvittaessa kotihoidon työnjaossa, etäkotihoidossa ja kotiutustiimissä.
Vaikka työpsite vaihtuu usein, saat kuitenkin eri tehtäviin perehdytyksen. Resurssipoolin työntekijänä sinun on mahdollista vaikuttaa omiin työvuoroihin.

Arvostamme hoitotyön osaamista, kehittämismyönteistä työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi arvostamme kykyä työskennellä useassa eri yksikösä. Muodollisen kelpoisuuden lisäksi odotamme kokemusta vanhustyöstä, joustavuutta, ryhmätyöosaamista sekä asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta. Tehtävässä edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä. Laitathan siis meille pian hakemuksesi!

Työpaikan nimi ja osoite: Resurssipooli Vihti-Karkkila, Jokikunnantie 74 03400 Vihti
Työaika: kolmivuorotyö
Tehtävä on vakinainen

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Hakijalta edellytetään Valviran rekisteröitymistodistusta. Toimeen valitun lähihoitajan lääkehoidon osaaminen varmistetaan LoVe lääkehoidon tenteillä ja näytöillä.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä
Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta. 1.1.2024 lukien iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Lisäksi pääset kehittämään omaa osaamistasi Eduhousen ja Oppiportin maksuttomien verkkokoulutusten tarjonnan avulla.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 14.10.2024
Palkka:Kiinteä palkka Tehtäväkohtainen palkka: 2562,95 €/kk + kiertävän hoitajan lisä 194,94 euroa
Työskentelyaika:Vuorotyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Tehtävästä lisätietoja antaa aluevastaava Eija Saksala eija.saksala@luvn.fi puh 0444675308
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta!

Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme.

Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö.