Staffy Oy

Liikenneasematyöntekijä, Tampere

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 16.09.2024, 12:51
  • Haku päättyy 06.10.2024, 23:59
  • 06.10.2024, 23:59

Liikenneasematyöntekijä, Tampere

Aitolahden Teboil etsii työntekijää tositarkoituksella. Nyt tarjolla työpaikka keskellä maalaismaisemaa, vilkkaalla ja jopa ikonisella liikenneasemalla, kivenheiton päässä Näsijärvestä! Vakiintunut asiakaskuntamme vaihtelee mökkiläisistä ohikulkijoihin, urakoitsijoista kanta-asiakkaisiin ja kaikkia palvelemme yrittäjähenkisesti, ystävällisesti ja mukavia jutellen, niinkuin viimeiset 40v.

Etsimme huoltamotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle, Nurmiin

Huoltoasemakahvila on avoinna joka päivä, ja työajat sijoittuvat 07-21 välille. Etsimme ripeää, asiakaspalveluhenkistä tekijää salin ja keittiön puolelle. Tarjolla on lounaan ja pikkusuolaisten lisäksi myös hampurilaisia, siipiä ja Kotipizzan tuotteita. Hyödyksi on, jos olet jo kerryttänyt kokemusta vastaavista töistä. Veikkausosaaminen on suuri plussa!

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, 0-20h / viikossa joten työ sopii mainiosti myös opiskelijalle. Sinulla on myös mahdollisuus työskennellä halutessasi myös muissa toimipisteissämme. Työterveyshuolto kuuluu myös kauppaan.

Mitä työ edellyttää?

Reipasta asennetta, sitoutuneisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Kaikkea ei tarvitse osata heti, me myös perehdytämme tehtävään. Hygieniapassi sinulla onkin jo hankittuna. Oma auto ei ole välttämätön, julkinen liikenne kulkee myös melko sutjakkaasti.

Sinuako etsimme?

Haluamme kuulla sinusta lisää, joten lähetäthän hakemuksesi linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Staffy Henkilöstöpalvelujen kanssa, joten jos haluat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä Katariina Laanikari, p. 044 4932397 tai katariina.laanikari@staffy.fi

________

Staffy on kotimainen, konstailematon, suoraselkäinen ja värikäs henkilöstöpalvelu.
www.staffy.fi

_______

HAKUSANAT: huoltamotyöntekijä, kahvila, tarjoilutyö, tarjoilija, Tampere, Pirkanmaa, osa-aikainen, opiskelun oheen, keittiötyö, lounas, Aitolahti, Nurmi, asiakaspalvelu,Kangasala, liikenneasema,

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 0-25 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Staffy Oy

Staffy on kotimainen, konstailematon, suoraselkäinen ja värikäs henkilöstöpalvelu.

Työntekijämme ovat alansa ammattilaisia, monissa liemissä keitettyjä moniosaajia, joilla ei mene sormi suuhun kiperissäkään tilanteissa.

Luotettavuus, reiluus ja lähestyttävyys ovat ohjenuoriamme, asiakkaan kuuntelu ja työntekijän arvostus kunnia-asiamme.