Posti Group

Kuorma-autonkuljettaja Multisiltaan, Tampere

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 16.09.2024, 13:00
  • Haku päättyy 27.09.2024, 0:00
  • 27.09.2024, 0:00

Kuorma-autonkuljettaja Multisiltaan, Tampere

Investoimme vahvasti tulevaisuuteen ja kasvuumme. Toimimme logistiikan eri alueilla kuljetus- jakelu- ja terminaalipalveluista, runkokuljetukseen ja elintarvikelogistiikkaan. Huolehdimme päivittäin rahdin, pakettien, lehtien ja postien ajantasaisesta kuljettamisesta ympäri Suomen. Haluamme varmistaa asiakkaillemme nopeat ja laadukkaat palvelut.

Haemme Tampereen kuljetukseen

Kuorma-autonkuljettaja

vakituiseen työsuhteeseen.

Kuljettajana toimit tärkeässä tehtävässä varmistaen postinkulun ja muiden logistiikkatuotteiden kuljetuksen sujumisen. Tehtäviisi sisältyy muun muassa postin/ rahdin / pakettien kuljettamista toimipaikkoihin, vienti- ja noutopalvelua asiakkaille sekä logistiikkatuotteiden jakelua kuluttajille.

Toivomme sinulta Tampereen talousalueen tuntemusta, hyvää fyysistä kuntoa, asiakaspalvelutaitoa sekä luotettavuutta ja sujuvaa suomen kielen taitoa.
Työ on kokoaikatyötä 80 h/ 2 vko jakso. Työpäivät- ja ajat vaihtelevat jaksoittain.

Tehtävien palkkaus määräytyy AKT:n kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaisesti

Mitä toivomme/odotamme sinulta?
Voimassa olevaa ammattipätevyyttä / Ammattiajolupaa
C-ajokorttia
Digipiirturin kuljettajakortti

Saat itsenäisen ja monipuolisen työn ja olet mukana rakentamassa sujuvampaa arkea miljoonille asiakkaillemme. Pääset kannustavaan tiimiin, jossa on rehti tekemisen meininki ja aito halu tehdä asiakkaalle onnistuneet palvelut. Meillä käytössäsi on uudenaikainen ja turvallinen kuljetuskalusto, digitaaliset työvälineet sekä laadukkaat työvaatteet ja varusteet. Huolehdimme työturvallisuudesta ja panostamme sen jatkuvaan kehittämiseen.

Lisätietoja haun aikataulusta
Käymme hakemuksia läpi haun ajan ja olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä valintapäätöksestä. Valintoja voidaan tehdä myös ennen hakuajan päättymistä.
Huomioimme vain sähköiset hakemuslomakkeet, eli sähköpostiin lähetettyjä hakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.

Tulisitko sinä meidän työkaveriksi? Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta careers.posti.com mahdollisimman pikaisesti, mutta viimeistään viimeistään 26.9.2024 mennessä https://careers.posti.com/

Arvostamme työyhteisössä monimuotoisuutta, yhdenvertaisuutta ja mukaanottamista. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:4
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: