K-ryhmä

Myyjiä K-Supermarket Levi, Sirkka

  • Sijainti Kittilä
  • Julkaistu 16.09.2024, 10:47
  • Haku päättyy 07.10.2024, 3:00
  • 07.10.2024, 3:00

Myyjiä K-Supermarket Levi, Sirkka

K-Supermarket Levi Kittilän Sirkassa etsii tulevaan sesonkiin joukkoonsa osaavia, innostuneita, oma-aloitteisia asiakaspalvelijoita toimimaan pääosin kaupan eri osastoilla mutta myös tarvittaessa kassalla. Töitä löytyy usealta kaupan osastolta.

Huomaathan, että asuntoasiat tulee olla hoidossa hakiessasi paikkaa!

Vakituinen liha-osaston vastaava
Etsimme vakituiseen liha-osaston vastaavan tehtävään yhtä motivoitunutta ja ahkeraa asiakaspalvelijaa. Tehtävään vaaditaan kokemusta ruokakaupassa työskentelystä. Osasto-vastaavan tehtäviin kuuluu vastuu mm. osaston tuotteistuksesta, valikoimasta, kampanjoista, tilauksista, hinnoittelusta ja tuotteiden esille laitosta. Tehtävään kuuluu TES-palkan lisäksi tehtäväkohtainen vastuulisä. Työaika aamuvuorossa ja tehtävä kokoaikainen.
Etsimme palveluhenkisiä ja innokkaita myyjiä talvikaudeksi seuraaviin kokoaikaisiin tehtäviin:
– HEVI Yksi kokoaikainen myyjä aamuvuoroon viim. 4.11. alkaen jatkuen määräaikaisena talvisesongin 2025 loppuun/viim. 30.4. asti. Hygieniapassi vaaditaan.
– TEOLLINEN/PANIMO Yksi kokoaikainen myyjä aamuvuoroon sopimuksen mukaan/viimeistään 11.11. alkaen jatkuen talvisesongin 2025 loppuun/viim. 4.5. asti.
– PAISTOPISTE Yksi kokoaikainen myyjä aamuvuoroon paistopisteeseemme 28.10. alkaen määräaikaisena talvisesongin 2025 loppuun/viim. 30.4. asti. Aamupaistoon kuuluu paisto sekä Arnolds-donitsien valmistus, paiston valmistuttua siirrytään leipäosastolle ja muille kaupan osastoille tilanteesta riippuen. Hygieniapassi vaaditaan.
– LIHA Yksi kokoaikainen myyjä aamuvuoroon viim. 28.10. alkaen määräaikaisena talvisesongin 2025 loppuun/viim. 4.5. asti.
– KÄYTTÖTAVARA Yksi kokoaikainen myyjä huolehtimaan talvisesongin ajaksi monipuolisen käyttötavaraosastomme kunnosta ja täytöstä. Aloitus sopimuksen mukaan, työtä inventoinnin loppuun 30.5. asti.
– VERKKOKAUPPA/KASSA Yksi kokoaikainen myyjä. Tehtävään kuuluu verkkokauppatilauksista huolehtiminen, kassa ja muut kaupan työt. Työtä marraskuusta 20.4. asti.
– KASSA Yksi kokoaikainen kassamyyjä. Sisältää kaikkia kaupan vuoroja. Työtä talvisesongiksi, aikaisintaan 28.10. päättyen 30.4.
Sekä näihin tehtäviin osa-aikaisiin tehtäviin:
– TEOLLINEN osa-aikaisia hyllyttäjiä pääosien arkien kuormapäivien aamuvuoroon. Tunnit sovittavissa, alkaen 27.11. jatkuen määräaikaisena kiireisimmän talvisesongin loppuun tai 20.4. asti. Vähintään 2 hyllyttäjää, tunneista riippuen. Työhön perehdytetään.
– DONITSINTEKIJÄ Yksi myyjä myöhempään aamuvuoroon vuoden kiireisimpinä päivinä valmistamaan Arnolds –donitseja. Tehtävään perehdytetään. 20.12-6.1., 15.2.-9.3. ja 11.4.-20.4. Hygieniapassi vaaditaan.
– HEVI ilta/viikonloppu myyjä 30 h/vko ajalle 11.11.-20.4.
– KASSA vuorot aamu/välivuoro/ilta niin arkea kuin viikonloppuakin. Työtä talvisesongiin ajan, väh 30 h/viikko alkaen 4.11.-30.4.
Puitesopimuksella seuraaville viikolle hyllyttäjiä vuodenvaihteeseen (keväällä tarvetta viikoille 8-11 ja pääsiäisen aikaan):
– Iltamaito-osaston täyttäjä 13-19:30 viikoilla 51-52
– Iltapanimo-osaston täyttäjä 13-19:30 viikoilla 51-52
– Aamumaito-osaston hyllyttäjä viikoilla 51-52
– liha/panimo3 aamun kuormanpurkuun 6-14:30 viikoilla 51-1
– teollisen 4 klo 6-> viikoilla 49-2
– teollisen 5 klo 8-> viikoilla 51-52
– kassaosaaja monivuoro täydet tunnit/useampi tekijä viikoille 49-1
– palvelutiskimyyjä viikoille 49-2, hiihtolomilla ja pääsiäisenä satunnaisia vuoroja
– sekä puitesopimuksella tarvittaessa töihin kutsuttavia kassaosaajia koko sesongiksi.
Päätehtävien ohella tehdään töitä siellä osastoilla missä tarvetta on. Tärkeää huomata, että myös kassakutsut, pullohuoneenhoito, kaupan, takatilojen ja lastauslaiturin siisteydestä huolehtiminen kuuluu luonnollisena osana työnkuvaasi. Erotut eduksesi hygieniapassilla ja palvelutiskiosaamisella!

Työtä osastosta ja toimenkuvasta riippuen heti/mainitusta päivämäärästä alkaen jatkuen määräaikaisena talvisesongin 2025 loppuun/sopimuksen mukaan viimeistään 4.5. asti. Työaika sijoittuu tehtävistä riippuen 5:00 ja 22:15 välille.

Palkkaus kaupan TES, käytössämme on viikkomääriltään vaihtuva tasoitusjärjestelmä. Kevään tilanteesta riippuen voi olla mahdollisuus myös jatkaa pitempään työsuhteeseen.

Kaikki myyjämme koulutetaan toimimaan tarvittaessa myös kassalla.

Tehtäviin perehdytetään mutta edellytämme reipasta, ratkaisukeskeistä otetta työntekoon sekä iloista palveluasennetta! Toki kokemus päivittäistavarakaupan tehtävistä on ehdoton plussa. Myös englannin kielen taidosta on turistikeskuksessa hyötyä.

Tarjoamme sinulle:
– Monipuolisen työn ja upean työympäristön – Mahtavat asiakkaat ja mukavat työtoverit Levin sydämessä – Levimarketin palkitsemisedut
Täytämme paikat heti sopivan hakijan löydyttyä.
Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi CV:n kera sähköpostilla osoitteeseen riikka@levimarket.fi. Muista kertoa mitä työtä näistä ensisijaisesti haet ja mille aikavälille, kerrothan myös asuntotilanteesi!

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

K-ryhmä

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset – niin kaupoissa kuin toimistoilla.