Eezy Oyj

Rakennusaputyöntekijät Kokkolan alueelle

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 16.09.2024, 10:32
  • Haku päättyy 29.09.2024, 23:59
  • 29.09.2024, 23:59

Rakennusaputyöntekijät Kokkolan alueelle

Etsimme asiakasyrityksillemme Kokkolan alueelle

RAKENNUSAPUTYÖNTEKIJÖITÄ 

Rakennusaputyöntekijänä sinulla on mahdollisuus tutustua erilaisiin työmaihin ja rakennusalan työtehtäviin. Työtehtävät vaihtelevat kohteittain ja oman osaamisen mukaan avustavista rakennustehtävistä purkutöihin ja työmaan siistinä pitämiseen. Työt sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville klo 7.00-15.30 väliseen aikaan.

Mitä toivomme hakijalta?

– reipasta ja aktiivista asennetta työntekoa kohtaan
– halua oppia uutta ja kerryttää rakennusalan osaamista
– tiimityöskentelytaitoa
– hyvää fyysistä kuntoa

Tässä työssä onnistuu tunnollinen ja ahkera henkilö. Aiempi rakennusalan koulutus ja/tai kokemus rakennusaputyöntekijän työstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Reippaalla asenteella työtehtäviä kohtaan sekä omalla aktiivisuudella pääset jo pitkälle!

Rakennustyömailla työskentely edellyttää työturvallisuuskorttia. Laita hakemus tulemaan, sillä puuttuvan työturvallisuuskortin voi suorittaa kätevästi verkossa!

Täytä hakemuslomake ja klikkaile siihen koulutustaustaasi ja mahdollista työhistoriaasi tai liitä mukaan ansioluettelosi. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja työ alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Eezy Henkilöstöpalvelut

Heini Kaustinen, puh. 050 3522775

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: