Satakunnan hyvinvointialue

Osastonylilääkäri, Sisätaudit, Satasairaala

  • Sijainti Pori
  • Julkaistu 16.09.2024, 10:13
  • Haku päättyy 14.10.2024, 15:00
  • 14.10.2024, 15:00

Osastonylilääkäri, Sisätaudit, Satasairaala

Viran kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun sisätautien erikoislääkärin oikeudet ja hyvä suomen kielen taito. Tehtävä on kliinistä lääkärintyötä eikä hallinnollista kokemusta tarvita.

Satasairaalassa on kaksi sisätautien hoito-osastoa, ja Sydänyksikön kardiologian osasto. Nyt haemme osastonylilääkäriä 25-paikkaiselle sisätautien hoito-osastolle.

Halutessasi voit tehdä työtä myös osa-aikaisesti 60-100% työajalla. Erityisesti arvostamme innokkuutta sisätautien vuodeosastotoiminnan kehittämiseen ja erikoistuvien lääkäreiden ohjaamiseen. Halutessasi voit yhdistää työnkuvaasi polikliinista työtä tai toimintaa päivystyksessä, mutta työnkuvan pääpaino on vuodeosastotyössä. Erikoislääkärit osallistuvat sisätautien takapäivystysrinkii.

Palkkaus määräytyy voimassaolevan hyvinvointialueen lääkäreiden palkkaperusteista hyväksytyn ohjeen mukaisesti ja on hyvä. Tehtäväkohtainen uraporraspalkka L3SL003A on 6749 €/kk, minkä päälle tulevat soveltuvat kokemuslisä, henkilökohtainen lisä ja mahdollinen tehtäväkohtainen lisä. Kuulemme mielellämme kokonaispalkkatoiveesi. Muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaan.

Olemme koulutusmyönteinen yksikkö ja pääset ulkopuolisiin koulutuksiin säännöllisesti. Kannustamme tutkimustyöhön. Henkilöstön työhyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Erikoisalakonsultaatiot järjestyvät Satasairaalassa joustavasti ja sisätautien työyhteisö on tiivis ja yhteishengeltään hyvä.

Tarjoamme Sinulle liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Virka täytetään toistaiseksi. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Vakituiseen tai yli vuoden mittaiseen virkasuhteeseen valittu ohjataan työterveyshuollon terveystarkastukseen virkasuhteen alussa

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Tarkastamme alkuperäiset tutkintotodistukset haastateltavilta.

Hakuaikaa jatkettu. Aiemmin saatuja hakemuksia ei huomioida uudessa haussa.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.

Työsuhde:Virkasuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka 6749e/kk
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Ylilääkäri Juha Liikala, p.044 707 9255, juha.liikala@sata.fi

Vastuuyksikön päällikkö Mikko Järvisalo, p.050 341 5760, mikko.jarvisalo@sata.fi

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: rekrytointi@sata.fi

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Satakunnan hyvinvointialue

Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme!