Bolt.Works Oy

Maarakennustyöntekijä Tampereen seudulle, Tampere

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 16.09.2024, 10:07
  • Haku päättyy 13.10.2024, 23:00
  • 13.10.2024, 23:00

Maarakennustyöntekijä Tampereen seudulle, Tampere

Etsimme asiakasyrityksellemme maanrakennustyöntekijöitä Tampereen alueelle.

Tarjolla on monipuolisesti eri osaamista vaativia työtehtäviä. Voit olla siis innokkaan asenteen omaava aloittelija tai jo kokenut konkari. Työkohteet sijaitsevat ympäri Tamperetta ja kehyskaupunkeja.

Tehtäviin voi kuulua kaivinkoneen perämiehen tehtävät, kaivojen asennus, erilaisten salaoja- ja viemäriputkien asennus, korkojen mittaus, maantiivistys sekä muut alan työtehtävät. Kokemus erilaisten maanrakennuskoneiden käytöstä sekä näiden pienistä huoltotöistä on plussaa. Työtehtäväsi ja työkohteesi määräytyvät kuitenkin oman osaamisesi perusteella.

Työssä tarvitaan voimassaoleva työturvallisuus- ja Tieturva-1-kortit. Jos jompi kumpi kortti on päässyt vanhentumaan tai puuttuu, Bolt auttaa tämän suorittamisessa. Vaihtuvien kohteiden vuoksi auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemista, mutta ei ole suinkaan välttämätön, sillä suurin osa työmaista sijaitsee julkisten liikenneyhteyksien ulottuvilla.

Töitä on tarjolla vähintään kuukausi, aina siihen asti kun maa alkaa jäätymään. Osaaville tekijöille on myös ympärivuotinen pesti mahdollinen.

Ammattilaisille pystymme tarjoamaan määräaikaisen sopimuksen 4-6kk täysillä 40h/vko tunneilla.

Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16:
Ari Kasurinen, 050 314 1823, ari.kasurinen@bolt.works

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 14.10.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:5
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: , ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!