HR Sata Henkilöstötalo / Workway Oy

Projekti-insinööri / Prosessiautomaatioasiantuntija

  • Sijainti Satakunta
  • Julkaistu 16.09.2024, 9:22
  • Haku päättyy 06.10.2024, 23:59
  • 06.10.2024, 23:59

Projekti-insinööri / Prosessiautomaatioasiantuntija

Etsimme asiakasyrityksillemme Satakunnan alueella sähkö- ja automaatioinsinöörejä projektiluontoisiin ja vakituisiin tehtäviin.
Tämä on tilaisuutesi, jos etsit uusia haasteita ja haluat kehittyä sähkö- ja automaatioalan asiantuntijana.

Tehtävässäsi pääset osallistumaan monipuolisiin projekteihin, joissa suunnittelet ja toteutat sähkö- ja automaatiojärjestelmiä eri teollisuuden aloille.
Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi automaatiojärjestelmien suunnittelu, integrointi muihin järjestelmiin sekä käyttöönotot. Lisäksi saat mahdollisuuden työskennellä osana ammattitaitoista tiimiä ja samalla kehittää omaa vastuualueesi osaamista.

Odotamme sinulta soveltuvaa insinöörikoulutusta sähkö-, automaatio- tai prosessitekniikan alalta. Kokemus alalta on eduksi, mutta tärkeintä on kiinnostus ja halu oppia uutta sekä kyky työskennellä itsenäisesti ja tiimissä. Jos olet valmis tarttumaan monipuolisiin ja vaihteleviin projekteihin, tämä tehtävä voi olla juuri sinulle.

Tässä roolissa pääset vaikuttamaan siihen, kuinka tekniset ratkaisut toteutetaan ja kuinka ne tuottavat lisäarvoa asiakkaille. Tarjoamme joustavat työskentelymahdollisuudet, kuten osittaisen etätyön, kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä innovatiivisessa ja kehittyvässä ympäristössä.

Jos olet kiinnostunut ottamaan seuraavan askeleen urallasi, täytä meille hakemuksesi ja kerro, miksi juuri sinä sopisit asiakasyrityksillemme Satakunnan alueella. Lisääthän mukaan CV.si.
Tämä voi olla mahdollisuutesi olla osa kasvavaa ja osaavaa tiimiä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hae paikkaa osoitteessa www.hrsata.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: , ,

HR Sata Henkilöstötalo / Workway Oy

Roolinamme on toimia työnhakijoiden, työntekijöiden ja työnantajien välisenä sillanrakentajana ja diplomaattina. Linkkinä ja johtimena.

Luottamus ansaitaan vuorovaikutustaidoilla, onnistuneella ihmisten välisellä viestinnällä ei pärstäkertoimella tai suurilla puheilla.

Palvelemme aktiivisesti, ihmisläheisesti ja ratkaisukeskeisesti. Olemme luotettava kumppani työtilaisuuksien tarjoamisessa ja yrityksen henkilöstöresurssien hallinnassa.
Toimimme avoimesti ja oikeudenmukaisesti työntekijöidemme, yritysasiakkaidemme sekä sidosryhmiemme suhteen. Meihin voi luottaa.
Toiminnassamme korostuvat innovatiivisuus, ahkeruus, nopeus ja laatu. Onnistuminen ja tuloksellinen toiminta takaavat palvelumme laadun myös jatkossa.