Satakunnan hyvinvointialue

Terveydenhoitaja, sote-keskus Länsi-Pori

  • Sijainti Pori
  • Julkaistu 13.09.2024, 13:20
  • Haku päättyy 14.10.2024, 15:00
  • 14.10.2024, 15:00

Terveydenhoitaja, sote-keskus Länsi-Pori

Tulet työskentelemään moniammatillisessa tiimissä, joten hyvät tiimityötaidot ovat välttämättömät. Asiakkaiden hoito on kokonaisvaltaista, ja toteutetaan pitkälti etäkontaktein sekä sähköisten palveluiden välityksellä. Arvostamme positiivista asennetta ja kehitysmyönteisyyttä. Jos koet omaavasi nämä taidot, niin tervetuloa työskentelemään moniammatilliseen tiimiimme.

Kelpoisuusehtona on ammattihenkilöstöstä annetun lain 559/1994 mukainen terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto. Kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus ja työtodistukset on esitettävä haastattelun yhteydessä.

Tehtävän vaatimuksen mukaiset LOVE-luvat katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää ja vastaamme kysymyksiin.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.sata.fi/rekry.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 01.11.2024
Palkka:Kiinteä palkka Sote-sopimus
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Osastonhoitaja Anne Lehtonen, p. 044 450 3531

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: rekrytointi@sata.fi

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Satakunnan hyvinvointialue

Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme!