HUS Helsingin yliopistollinen sairaala

Psykologi Syöpäkeskuksen Psykososiaalisen tuen yksikkö

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 16.09.2024, 5:08
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Psykologi Syöpäkeskuksen Psykososiaalisen tuen yksikkö

Kiinnostaako psykologin työ Syöpäkeskuksen psykososiaalisen tuen yksikössä?

Haemme psykologia määräaikaiseen työsuhteeseen Syöpäkeskuksen Psykososiaalisen tuen yksikköön. 

Syöpäkeskuksen psykososiaalisen tuen yksikkö toimii osana Syöpäklinikan tarjoamaa kokonaisvaltaista syövän hoitoa. Psykososiaalisen tuen yksikössä tuetaan potilaita ja heidän läheisiään syöpähoitojen eri vaiheissa. Yksikössä työskentelee psykologeja, seksuaaliterapeutti ja psykiatrian erikoislääkäri. Työntekijät tarjoavat ensisijaisesti keskusteluapua, jonka tavoite on lievittää syövän aiheuttamaa psyykkistä kriisiä ja kuormitusta sekä tukea psyykkistä jaksamista hoitojen eri vaiheissa. Keskusteluapu on lyhytkestoista ja käyntejä potilasta kohden on yleensä 1-5.

Toivomme tehtävään valittavalta kokemusta hoidollisesta potilastyöstä ja valmiutta oman työn kehittämiseen. Arvostamme joustavaa ja itsenäistä työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Tärkeintä on hyvä motivaatio oppia ja kehittyä erikoissairaanhoidon huipputiimissä. Tarjoamme mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi kollegiaalista tukea, työnohjausta ja koulutusta. Mahdollisuus myös nettiterapian tekemiseen sekä joustaviin etätyöjärjestelyihin. 

Määräaikainen työsuhde voidaan HUSin meneillään olevan YT-prosessin vuoksi solmia alkuun 31.1.2025 asti, mutta jatkomahdollisuus on todennäköinen. Aloitus 1.10.2024 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy valittavan henkilön koulutuksen, kokemuksen ja lopullisen työnkuvan pohjalta tehtävien vaativuuden arvioinnin mukaiseen tehtäväkohtaiseen palkkaluokkaan 4091 – 4443 €/kk välille.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Tutustumme hakemukseesi jo hakuajan kuluessa ja kutsumme hakijoita haastatteluun. Täytämme tehtävän heti sopivan sijaisen löydyttyä.

HUSissa olet elämäntyössä! 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu psykologi.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito taikka ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja suomen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Johtava Psykologi Ea Huhtala, puh. +358 40 668 1552

Yhdenvertaisuus on yksi arvoistamme. Edistämme aktiivisesti monimuotoisuutta työyhteisössämme. Meille ovat tervetulleita monenlaiset työntekijät – eri ikäiset, eri sukupuolia olevat sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvat henkilöt.

HUS – vaikuttavinta hoitoa

                                                                                                                                    

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: